Szoboszlai újra, Bobál először

Gulácsiék tovább repesztenek.

Forrás: dierotenbullen.com

Az RB Salzburg az Austria Wien vendégeként aratott 2-0-s győzelmet, Szoboszlai Dominik ezúttal is oroszlánrészt vállalt magára a sikerből. A 62. percben a bal oldalról adta középre a labdát a magyar válogatott focista, amit Berisha fejelt a kapuba. A villanását követően Szoboszlait lecserélte az edzője, így összesen 63 percet töltött a pályán.

Bemutatkozott a portugál élvonalban Bobál Gergely, a Pacos Ferreira elleni 1-1-el végződő összecsapáson. A focista a 88. percben állt be a Nacional-ba, a hosszabbítással együtt nagyjából 10 percet töltött a pályán.

Gulácsi Péter is Willi Orbán csapata továbbra is szárnyal a Bundesligában, az RB Leipzig 5 forduló után veretlenül vezeti a tabellát. Ezen a hétvégén a Hertha BSC-t győzte le a Lipcse hazai pályán, mind a két magyar válogatott focista végigjátszotta a meccset.

Szalai Ádám csapatának továbbra sem megy jól, ezúttal a Mönchengladbach-tól kapott ki hazai pályán a Mainz, ami 5 forduló után, pont nélkül az utolsó helyen áll a tabellán. Szalai Ádám nem volt a keretben.

A Sallai Rolanddal felálló Freiburg nem bírt az Union Berlinnel, 1-1-es döntetlennel végződött az összecsapás, a magyar válogatott focista 77 percet töltött a pályán. A Freiburg 5 fordulót követően a 12. helyet birtokolja, hat egységgel.

Legfrissebb híreink