Szoboszlai újabb szavazást nyert meg

Újabb dicsőség érte a Magyar Aranylabda egyik díjazottját.

Forrás:

Szoboszlai Dominik az elmúlt hónapban berobbant a Red Bull Salzburg kezdőcsapatába, és úgy néz ki a rajongók szívébe is gyorsan belopta magát a csodatini. A csapat hivatalos weboldalán szavaztatta meg szurkolóit, hogy ki volt az elmúlt hónap legjobb játékosa, a magyar fiatal pedig lesöprő fölénnyel diadalmaskodott, a voksok 68 százalékát kasszírozta be. A beszámoló szerint körülbelül harmincezer szurkoló szavazott.
 
A magyar játékos valóban lenyűgözően teljesített fiatal kora ellenére az elmúlt hónapban. A Napoli elleni Európa-liga visszavágón kezdőként lépett pályára, és ő készítette elő a csapat egyenlítő gólját, végül 3-1-re nyertek. Rögtön a rákövetkező bajnokin ismét az első pillanattól kezdve játszott, akkor góllal hálálta meg a bizalmat. Egyedül a hónap utolsó napjára eső Austria Wien elleni5-1-es győzelem során nem talált be, és nem adott gólpasszt, közben pedig a magyar válogatott mindkét meccsén lehetőséget kapott, előbb csereként, majd a horvátok ellen már kezdőként. 
 
Nem ez az egyetlen elismerés, ami érte a fiatal futballistát a hónapban. A Magyar Aranylabda-szavazáson, mely az nb1.hu találmánya, a honi sportújságírók őt választották meg a legjobb utánpótlás korú játékosnak.

Legfrissebb híreink