Szoboszlai Olaszországba igazol? - reagált a játékos ügynöke

Tiszta víz került a pohárba.

Forrás: RB Leipzig/Twitter

Korábban az NB1.HU is jelezte olasz sajtóinformációkra hivatkozva, hogy Szoboszlai Dominik felkelthette a Serie A-ban szereplő Napoli érdeklődését.

Ezzel kapcsolatban a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is elmondta a véleményét:

"Szoboszlai a Napoliban? Ez egy újabb előrelépés lehetne a karrierjében. Szoboszlai egy meghatározó csapatban játszik Németországban. A Napoli előrelépés lehetne neki, de a transzfernél sok mindent figyelembe kell venni" - mutatott rá Rossi.

Szoboszlai esetleges klubváltásával kapcsolatban Esterházy Mátyás is szót kért:

"Mi nem foglalkozunk az átigazolási pletykákkal, de annyit elmondhatok, hogy jelen pillanatban egyáltalán nem szerepel a terveink között Dominik klubváltása. Dominik a kezdőcsapat tagja volt a két felkészülési mérkőzésen a Southampton és a Liverpool ellen, ahogy az idény első tétmeccsén, a Bayern München elleni szuperkupán is. A vezetőedző számol vele, a klubnak nagy céljai vannak, ráadásul a BL-ben szerepelnek az ősszel. Elsüthetném a klisét, hogy a futballban gyorsan változhatnak a dolgok, de nem gondolom, hogy most bármi okunk lenne a váltáson töprengeni. Örömteli, hogy Dominik sok csapatnak azonnali megoldást jelenthetne, így amikor távozik valahonnan egy fontos játékos, akkor képbe kerül az ő neve is" - idézi az m4sport.hu Szoboszlai ügynökét.

Szoboszlai Dominik értékét a Transfermarkt 28 millió euróra becsüli. A 24-szeres magyar válogatott futballista szerződése 2026-ban jár le az RB Leipzig csapatánál.

Legfrissebb híreink