Szoboszlai mellett másik két fiatalt is figyeltet Jürgen Klopp

Bemutatjuk mindkét riválisát.

Forrás: RB Salzburg

Bár az átigazolási időszak már lezárult és a következő ablakig még 13 hét van hátra, a háttérben már megkezdődtek a munkálatok.

A Liverpool kapcsán is felmerült Szoboszlai Dominik neve, ám Jürgen Klopp két másik tehetséget is figyeltet.

Szoboszlai Dominik az RB Salzburg keretében teljesít fenomenálisan és már több nagynevű klubnál is felmerült a neve, mint az Arsenal, Juventus és Inter. Az előbbi illusztris társasághoz csatlakozhat a Liverpool a Calcimercato értesülései szerint. Ugyan Klopp nem szűkölködik középpályásokból, ám mivel Szoboszlai még nagyon fiatal, így hosszútávú befektetés lehetne a klub számára.

A német edző második kiszemeltje David Neres, aki nemrég írta alá a 2023-ig szóló hosszabbítását az Ajaxal. A Pool mellett érdeklődik iránta a PSG, a Bayern München, de a Tottenhamet is a lehetséges befutók között emlegetik. A szélső kiválóan illeszkedhet a liverpooli edző 4-3-3-as felállásába.

A harmadik kiszemelt Dani Olmo, akiről már nyáron cikkeztek, hogy elhagyhatja a Dinamo Zagrebet, végül mégis maradt. A Liverpool nyáron közel állt a leigazolásához, ám a 31-36 millió font közötti kivásárlási ár elriasztotta a vörösöket. A Fichajes értesülései szerint a játékos iránt a Barcelona és az Atletico Madrid is érdeklődik. A Pool viszont sosem tudta igazán pótolni Coutinho, de Olmo esetében kialakulható licitálás megint távol tarthatja a klubot a megvásárlásától.

Legfrissebb híreink