Szoboszlai ígérete

Őszintén nyilatkozott.

Forrás: Réti Zsolt

Mint ismeretes, a magyar válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát szerda este a Puskás Arénában.

A lefújást követően így értékelt az M4 Sportnak Szoboszlai Dominik:

,,Voltak már jobb meccseim is. Egy ilyen sérülés után a Bundesligában és a kupában egész jól összeszedtem magam, visszatértem. Szerintem ennél sokkal többet tudok kitenni a pályára, sokkal többet tudok kiadni magamból. Úgy gondolom, hogy minden játékos életében van olyan, hogy nem sikerülnek meccsek, nemcsak egy, több meccs is. Szerintem az előző két meccsen nem azt a Szoboszlai Dominikot látták az emberek, aki valójában vagyok. De nem hiszem, hogy van olyan focista, aki minden meccsen a maximumot tudja hozni.”

Elmondása szerint Andorra ellen sem az igazi Szoboszlait láthattuk, de véleménye szerint ,,jobban szállt be", mint Anglia vagy Albánia ellen. Egy kérést is megfogalmazott:

„Egy kis türelmet kérek mindenkitől. Vissza fogok térni!”

A Lipcsébe való visszahívásáról ezt mondta el:

„Úgy gondoltam, hogy megérdemli ez a több mint 60 ezer ember és mindenki a képernyők előtt, hogy mindent kitegyünk a pályára. Hogy én is amit elveszítettem Anglia és Albánia, azt vissza tudjam szerezni ma. Lehet, hogy nem olyan ellenfél volt, de egy ilyen meccset is ugyanúgy meg kell nyerni, mint az összes többit. Az albánok ellen volt egy mélypontunk, ebből az első lépést megtettük kifelé. Innen már csak felfelé van!”

Legfrissebb híreink