Szoboszlai és Dzsudzsák helyettesei – Rossi válaszolt, de nem teljesen

Elmondta, ki a Jolly Joker.

Forrás: MLSZ

Már Szófiában van a magyar labdarúgó-válogatott, a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban Marco Rossi szövetségi kapitány, illetve Holender Filip válaszolt az újságírók kérdéseire.

Rossi elmondta, stresszes helyzetben van a válogatott, de ezért a mérkőzésért dolgozott, de hozzátette, sok fontos találkozón jutottak már eddig is túl.

„Tudjuk, hogy Magyarországon mindenki nagyon szeretné, hogy sikeresek legyünk. Ez a döntő meccs a számunkra, nincs második esély” - mondta Rossi.

 

Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs ugye nem tagja a válogatott keretének, ezért az is téma volt az összejövetelen, hogy ki, vagy kik végezhetnek majd pontrúgásokat a mérkőzésen. Rossi konkrétan nem említett meg senkit, de utalt rá, hogy többen is vannak, akik szükséges képességekkel rendelkeznek ehhez. Hozzátette, az edzéseken is sokat gyakorolták ezeket a szituációkat.

 

A taktikáról kijelentette, sok forgatókönyvvel készültek, reméli, már a mérkőzés elején megtalálják az ideális megoldást, ami a leghatékonyabb lesz.

Loic Negót dicsérte, azt viszont elmondta róla, hogy nem biztos, hogy tagja lesz a kezdőcsapatnak, de mivel jó játékosnak tartja, ezért könnyen elképzelhető, hogy szerephez jut a találkozón, mert több poszton bevethető, amolyan Jolly Joker.

Az ellenfélről elmondta, hogy védekező és támadó felfogásban is képes játszani, ráadásul nagyon agresszívan is.

Holender kijelentette, hogy nagyon kemény ellenfél vár a magyar válogatottra, de felkészültek amennyire csak lehet Bulgáriából. Mint mondta, nagy meccs és nagy lehetőség előtt áll mindkét nemzeti csapat.

„Nagyon várjuk a kezdést, mindenki izgatott, a többi holnap kiderül!

 

 

Továbbjutunk Bulgária ellen?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Create your own Polls

Legfrissebb híreink