Szoboszlai átigazolása: a középpályás megerősítette az olasz érdeklődést

Viszont, továbbra sem csak 1 csapat vinné.

Forrás: mlsz.hu

Az RB Salzburg felfelé ívelő csillaga, Szoboszlai Dominik megerősítette az AC Milan érdeklődését, de úgy fogalmazott, hogy  a végső döntést ő fogja majd meghozni. A válogatott középpályás a DAZN-nak beszélt a jövőjéről és az átigazolási pletykákról.

A football-italia.net így idézte a videóinterjút, amit Szoboszlai adott:

 

,,Ebben a pillanatban nem mondhatok el semmit a Milan érdeklődéséről. Ha úgy alakul, hogy odakerülök, akkor ez a sorsom. Azonban a végső döntést én fogom meghozni, vannak más ajánlataim. A döntésemet az, hogy mi a legjobb nekem és a karrieremnek fogja meghatározni. A Sere A egy kiváló bajnokság, de a Premier League és a Bundesliga is az."

 

A 19 éves játékost már többször szóba hozták a Lazioval, az Arsenalal, a Chelseavel, a Juventusszal és az Interrel is. Szoboszlai azt is elárult, hogy ki volt a példaképe gyerekként és hogy kikhez hasonlítaná a játékstílusát.

,,Cristiano Ronaldo volt a példaképem gyerekként, végigkövettem a világ legjobb játékosa lesz belőle és nyilvánvalóan még most is figyelemmel követem. Ha valamelyik játékoshoz kellene hasonlítanom magam, aki hasonló pozícióban és játékstílusban játszik mint én, akkor Toni Kroost és Paul Pogbát mondanám."

Legfrissebb híreink