Sznobok – leszólta a Vaduz edzője a Vidi-játékosokat

Nikolics túlságosan is megőrült.

Forrás:

Már az első, 1-0-ra megnyert mérkőzés után is eléggé ki voltak akadva a Vidi-szurkolói kedvenceik játéka miatt a Vaduz ellen, akik aztán a visszavágón kikaptak 2-0-ra a svájci

másodosztályban szereplő gárda ellen hosszabbítás után, így kiestek.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón nem fogta vissza magát a liechtensteini gárda vezetőedzője, Mario Frick, aki a Nemzeti Sport tudósítása szerint a következőket mondta:

 

TOVÁBBJUTÁSRÓL
„Az álmunk vált valóra. Nagyon boldog és büszke vagyok. Csodásan kezdtük ezt az idényt, a csapat hisz bennem, én is hiszek a csapatomban! Fantasztikus, hogy továbbjutottunk, alig várom, hogy a Frankfurttal találkozzunk.

ELSŐ FÉLIDŐBEN MUTATOTT VISSZAFOGOTT JÁTÉK:
„Nem akartunk a vesztünkbe rohanni azzal, hogy ész nélkül támadunk. A szünetben mondtam a srácoknak, hogy megszerezhetjük a hosszabbítást érő gólt, és azt is hozzátettem, hogy a ráadásban megnyerhetjük a párharcot. Külön hálával tartozunk kapusunknak, Benjamin Büchelnek, elképesztő teljesítményt nyújtott, bizonyította, hogy méltán viseli a csapatkapitányi karszalagot.

JOBB A VADUZ, MINT A FEHÉRVÁR?
„Ez számomra egyértelmű! Nem láttam még olyan „sznob” csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé, az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk – ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk.”

 

Marko Nikolics, a Vidi szakvezetője arról beszélt, azt kapták, amit megérdemeltek:

 

KUDARCRÓL
„A harmadik idényemet kezdtem a csapat kispadján, nem kétséges, hogy amióta itt vagyok, ez volt a legrosszabb napom. Eddig szép sikereket értünk el, de ez nagy kudarc volt. A futball egyszerű és őszinte játék, azt kaptuk a sorstól, amit megérdemeltünk. Kihagytuk a lehetetlent is… Felesleges most mélyebb analízisbe belemenni, de azt leszögezhetem, hogy vállalom a felelősséget a vereségért.”

VISSZAFOGODTABBNAK TŰNT VISELKEDÉS A KISPADNÁL
„Dehogyis! Sőt kicsit túlságosan is „megőrültem” olykor, főleg az elpuskázott ziccereinknél. Persze, hogy bíztam a játékosokban, de ez olyan meccs volt, amelyen semmi nem sikerült.”

SZNOBSÁGRÓL
„Könnyű ezt mondani ilyenkor… Ha esetleg így viselkedtek, az nem az ő hibájuk, hanem az enyém. Ez a legnehezebb vereség a karrierem során.”

JÖVŐRŐL
„Van véleményem arról, amit kérdezett, de tisztelem annyira a klubot, hogy erről ne beszéljek nyilvánosan. Az biztos, hogy valamit tennünk kell.”

 

A Vidi és más csapatok szurkolói kommentjeikben finoman fogalmazva sem emelik a trónra a fehérváriakat!

Legfrissebb híreink