Szlovén másodosztályú csapat tréfálta meg a Fradit

Véget ért az edzőtábor.

Forrás: fradi.hu

FTC-NK Drava Ptuj 2-2

A FERENCVÁROS HIVATALOS BESZÁMOLÓJA A MECCSRŐL:

,,Labdarúgócsapatunk első edzőtábora utolsó, negyedik barátságos mérkőzését játszotta a szlovén másodosztályú NK Drava Ptuj ellen.

I. félidő

Már a harmadik percben megszereztük a vezetést: Heister beívelése után Blazic érkezett remekül, és hat méterről a kapuba fejelt. A 8. percben Katona tartotta meg szépen a labdát, kitette a szélre Botkának, a beadás azonban nem volt jó Vargának. A 11. percben egy tizenhatoson kívüli távoli lövéssel egyenlített ellenfelünk. A 20. percben egy előreívelés után Bogdán mozdult ki remekül a kapujából, és felszabadított. Négy perccel később Heister lövését először blokkolták, majd az újabb próbálkozás a felsőlécet érintve pattant le, a bíró szerint nem volt gól.

Félóra után kapust cseréltünk, Bogdán helyett Gróf érkezett, valamint Heistert Skvarka váltotta. Ezután Katona és Somália is próbálkozhatott, de a vezetést ellenfelünk szerezte meg egy közeli lövéssel. Rögtön ezután, a 41. percben Varga egy kapufával válaszolt. A félidő végén Varga szöglete után Katona lövését a gólvonalról vágták ki, Somália lőhetett ezután, de fölé ment.

 

Bosnyák válogatottat igazolt a Fradi - NB1.hu

 

 

II. félidő

Nyolcat változtattunk a második játékrészre. Az 53. percben Isael szöglete után Iyinbőr fejelt alig mellé. Két perccel később Ramadan beadása után Sihnevich is fejelt. A 67. percben Skvarka adta be a szögletet, Sihnevich jól helyezkedett, és fejesével 2-2-re módosította az állást. Négy perccel később Grófnak kellett vetődve védenie.

A 83. percben Skvarka készített le Lovrencsicsnek, a jobboldalról érkező labdát ki kellett ütnie a kapusnak. Az utolsó percben Grófra vezethették rá a labdát, de kapusunk bravúrral tudott menteni.

Csapatunk tehát 2-2-es döntetlent játszott első edzőtábora utolsó mérkőzésén.

Felkészülési mérkőzés
FTC-NK Drava Ptuj 2-2 (1-1)

FTC: Első félidő: Bogdán (Gróf, 32.) – Botka, Blazic, Dvali, Civic – Somália, Haratin – Varga, Katona, Heister (Skvarka, 32.) – Boli
Második félidő: Gróf – Lovrencsics, Frimpong, Iyinbor, Csontos – Skvarka, Sigér – Isael, Katona, Ramadan - Sihnevich
Gól: Blazic (3.), Sihnevich (67.) illetve Kacinari (11.), Malik (39.)"

Legfrissebb híreink