Szlovákia-Magyarország: meglátogatták az ultrák a válogatottat

Együtt könnyebben sikerülhet az álom beteljesülése.

Forrás:

A magyar válogatott hivatalos szurkolói csoportja a Facebook-oldalára feltöltött bejegyzés szerint meglátogatta tegnap a nemzet csapatunkat a Telkiben található edzőközpontnál. A képek és a feliratok önmagukért beszélnek.
 
Tudott, hogy a Szlovákia és Románia elleni válogatott mérkőzések sokkal többet jelentenek mindenki számára, mint a többi találkozó. A játékosoknak és a szakmai stáb tagjainak szakmai szempontok miatt, hiszen regionális rivalizálásokról van szó, a szurkolók viszont, érzelmektől vezérelve, a történelmi- és társadalmi sajátosságokat is figyelembe veszik.
 
Az elmúlt napokban a magyar válogatott részéről a focisták és a vezetők is többször hangsúlyozták, hogy a csodálatos szurkolótábor nélkül semmire nem menne a nemzeti csapatunk, ezért nagyon örülnek majd neki, amikor Nagyszombaton is elementáris biztatásban részesítik majd Dzsudzsák Balázsékat. Viszont azt is kihangsúlyozták, az összes selejtezőn szükség van a drukkereink kiemelkedő segítségére.
 

Mint ismeretes, korábbi büntetések miatt a levegőben lóg egy újabb szankció, ami zárt kapus hazai meccset, meccseket vonhatna maga után, ami nagyban megnehezítené a válogatott dolgát a sikeres szereplésben, hiszen sokkal jobb tizenketten játszani, mint tizenegyen.
 
Mert mindenki közös és csodálatos álma az, hogy a 2020-as Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein a magyar válogatottnak szurkolhassunk.
 
És együtt valóban sokkal könnyebben sikerülhet ezt megvalósítani!

Legfrissebb híreink