Szlovákia-Magyarország: indul a szigorú szlovák jegyértékesítés

Íme, a feltételek!

Forrás:

Volt ám bőven baj a Szlovákia-Magyarország jegyértékesítésével kapcsolatban itthon, Csányi Sándor, az MLSZ elnöke személyesen ígérte meg, hogy ki lesz vizsgáltatva az ügy.
 
Az, hogy a szlovákok jegyvásárlási rendszere hogyan működik, holnap fog kiderülni, mert ők is elkezdik árusítani az év mérkőzősére a belépőket. Az üggyel kapcsolatban a korkep.sk a következőket jelentette:
 
„A találkozót a szlovák fél, mint házigazda rizikósnak nyilvánította, így különleges és szigorú intézkedéseket léptetnek érvénybe már a jegyvásárlásnál is, ami nem kedvez a felvidéki magyar szurkolóknak.   A szlovák szövetség február 15-én, déli 12 órakor kezdi meg a jegyeladást. A standard jegyeket két kategóriában árulják. A drágább jegyek 32 euróba kerülnek, míg az olcsóbbak 22 euróba. Ehhez a kétfajta jegyhez csak és kizárólag online juthatnak hozzá a szurkolók.   
 
Ezen felül szerepel a kínálatban business jegy is, melynek ára 150 euró. Ez a különleges jegy azonban nem szerepel majd az online jegyeladás elérhető kategóriái között, mivel kifejezetten a Szlovák Labdarúgó Szövetségtől vásárolható meg – írásos kérvény beadása után.   
 

Mivel a mérkőzés rizikósnak lett nyilvánítva, csak névreszólóan lehet jegyet váltani a maxiticket.sk oldalon. A szurkolónak ezen az oldalon kell regisztrálnia teljes neve és lakcíme megadásával. A szövetség által adott információk szerint csak szlovákiai lakcímet fogadnak el. Egy regisztrált névvel/címmel legfeljebb 4 belépőjegy vásárolható, melyeket postán kézbesítenek a megrendelőnek.”
 
Mint az nb1.hu már többször jelezte, a magyar drukkerek köreiben ezen a találkozón nem számít majd, ki fővárosi, ki vidéki, ki, milyen csapat szurkolója, csak, hogy magyar, éljen a határon innen vagy azon túl.
 
Azt is jeleztük már, jóval többen készülnek a találkozó helyszínére, mint amennyien jegyhez jutottak.

Legfrissebb híreink