Szlovákia-Magyarország: Hamsík elismerése

Dárdai játékosa is bevethető lesz.

Forrás:

A magyar mellett a szlovák válogatott is gőzerővel készül a csütörtöki Eb-selejtezőre, és a szokásoknak megfelelően, a hazaiak is tartottak sajtótájékoztatót.
 
Pavel Hapa szövetségi kapitány a következőket mondta.
 
„A magyar válogatott nagyon agresszív, ha győzni akarunk, akkor ebben a mutatóban mindenképpen jobbnak kell lennünk ellenfelünknél. Nem sajnáljuk majd, ha potyognak a gólok a meccsen, csak az a lényeg, hogy mi szerezzünk többet. Már van elképzelésem a kezdőcsapatról, de fontos, hogy a játékosaim milyen egészségi állapotban lesznek a meccs délelőttjén.”
 
A szlovákok számára jó hír, hogy a Herthánál Dárdai Pál játékosának számító Peter Pekarík teljes mértékben felépült.
 
Fontos bejelentésre is sor került a szlovákok részéről. Mint ismeretes, Martin Skrtel lemondta a válogatottságot, ami szakmai okok mellett mentálisan is fontos tényező, mert ő volt a gárda csapatkapitánya. Az új cséká nem más lett, mint a szlovák labdarúgás talán legnagyobb csillaga, Marek Hamsík, akiről nb1.hu egyedüliként írta meg, hogy szombaton Magyarországon járt.
 
Hamsík elmondta, megtiszteltetés számára a pozíció, amit hatalmas alázattal kíván majd betölteni úgy, hogy a pályán és azon kívül is igazi vezér legyen. Bízik a sikeres rajtban, de felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon nehéz dolguk lesz a magyar válogatott ellen.

Legfrissebb híreink