Szlovákia-Magyarország: akcióban a biztonságiak – videó

Több helyen kötekedtek a magyarokkal.

Forrás: Csallóközi magyar szurkolólány felvétele

Mint tegnap a mérkőzés előtt jeleztük, a Slovan fanjainak egy csoportja próbálta megtámadni a Nagyszombat főterén a mérkőzésre készülő magyar szurkolók egy csoportját. Az újpesti, diósgyőri, pécsi, győri és angyalföldi fanatikusokból álló kontingens azonban nem ijedt meg, benne lett volna matekban valamennyi tagja, mire válaszul a pozsonyiak a rendőrök mögé futottak.
 

A szlovák szurkolók egyébként a mérkőzés közben sem bírtak magukkal. Határon túli magyaroktól kapott felvételek és információk alapján kijelenthető, hogy a 90 perc során is atrocitásoknak voltak kitéve, volt, hogy zászlót is próbáltak letépni.
 
Az egyik csallóközi lánytól kapott felvételen az látszik, ahogy a biztonságiak olyan hazai drukkereket próbálnak kordában tartani, akik a szektorba igyekvő magyarokba kötöttek bele. A rendezőkkel kapcsolatban el kell mondani, mindenkit, akinek volt jegye (vendégszektorba vagy máshová), de még azokat is, akiknek nem volt, beengedtek a mérkőzésre – ez is hozzátartozik az összképhez.
 

null

null

Az nb1.hu úgy tudja, a csodálatos és felülmúlhatatlan hangulatot teremtő szurkolók közül mindenki hazaért már.
 
Az nb1.hu szeretné kifejezné örök és szívből jövő háláját a szervezett szurkolói szubkultúra tagjainak, hogy ismét önzetlenül segítették a munkánkat információkkal, képekkel, videókkal.
 
Mert megtisztelő és felemelő érzés!
 
A szurkolói kalandokról, képekkel, videókkal fűszerezett élő közvetítésünk a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink