Szlovák bajnokság: Bernd Storck bemutatkozik - ELŐZETES

99 nap után, újra pályán a DAC.

Forrás: dac1904.sk

99 nap után tér vissza a futball a MOL Arénába, a szlovák bajnokság felsőházának első fordulójában a Nagymihályt fogadja a DAC.

A Ligás Klubok Uniója Elnöksége és az állami szervek jóváhagyása után ott folytatódik a Fortuna Liga, ahol abbamaradt. Szurkolók viszont még nem térhetnek vissza a lelátóra, mert északi szomszédunknál 500 főben maximalizálták a mérkőzésen jelenlévők számát, amiből 215 ember szükséges a találkozó megrendezéséhez, a fennmaradó helyeket foglalhatják el szurkolók.

Az elmúlt időszak nem volt eseménymentes Dunaszerdahelyen, hisz Bernd Storck ült le a DAC kispadjára. A német trénerének ez lesz az első tétmeccse új csapata élén és nem lesz könnyű dolga, hiszen 5 játékos is nélkülöznie kell majd. Sérült jelenleg Lalatović, Balić, Németh, Čmelík és Phillips.

A szlovák rájátszás 5 meccsesre rövidítették, ennyi meccs alatt sajnos már nem tudja beérni a DAC az éllovas Slovant. A Slovannak 55, a Zsolnának 45, míg a DAC-nak 38 pontja van jelenleg. A második hely még meglehet a csapatnak egy remek hajrával.

Legfrissebb híreink