Szima reagált a Pontes menesztéséről szóló pletykákra

Debrecen – Hamarosan összeül a vezetőség és értékelik az őszt.

Forrás: dvsc.hu

Ahogy azt korábban jeleztük, egyes sajtóértesülések szerint a DVSC edzőjének, Leonel Pontesnek az Újpesti elleni hétvégi mérkőzéstől függ az állása. A portugál tréner eddig 14 bajnoki mérkőzésből hármat tudott megnyerni, ráadásul a Magyar Kupából az NB III-as ETO ellen búcsúzott csapata.

 

A Nemzeti Sport megkeresésére Szima Gábor, a DVSC többségi tulajdonosa válaszolt a felröppent pletykákra.

 

„Debrecenben sohasem volt divat ultimátumot adni az edzőknek, most sincs szó ilyesmiről. Leonel Pontesnek nem azért kell sikerre vezetnie a csapatot szombaton az Újpest ellen, mert különben szedheti a sátorfáját, senki sem mondta neki, hogy vereség esetén csomagolhat, és távozhat.”

 

Szima Gábor természetesen nem elégedett a csapat teljesítményével, tavasszal jóval előrébb várja a Lokit.

 

„Az más kérdés, hogy a jövő héten, a bajnokság eddigi szakaszának lezárása után összeül a klub vezetősége, és értékeli az őszi idényt. Természetesen mi sem vagyunk megelégedve a csapat helyezésével, szereplésével, de azt is látni kell, hogy a Loki messze nem annyira gyenge, mint amit például a táblázat mutat. Jó néhány meccset kellett volna megnyernünk, vagy legalábbis nem elveszítenünk. Most sorolhatnám a találkozókat, például a Vasas ellenit, vagy legutóbb a Videoton elleni kilencven percet, amelyek során nem a jobbik csapat győzött. Mi is azt szeretnénk, hogy a DVSC újra ott legyen a táblázat első felében, ahová való. Ezért dolgozunk, és a döntéseinket is ennek szellemében hozzuk majd meg.”

Legfrissebb híreink