Széteső csapattól igazolt gólerős csatárt a Paks

NB I-es múltja is van a támadónak.

Forrás:

 

A paksifc.hu közleménye:

 

"Klubunk támadó poszton erősített akkor, amikor három évre szóló szerződést kötött a 26 éves, 188 cm magas, jobb lábas csatárral, Horváth Péterrel.

Mindig szem előtt tartottuk, hogy ha lehet akkor városunkhoz, megyénkhez kötődő labdarúgó futballozzon nálunk. Esetében ez maximálisan igaz, hiszen Péter Szekszárdon született, valamint édesapja, tagja volt az NB III-as bajnokcsapatunknak, és utána az NB II-ben is alapembernek számított. Összesen 5 évig volt a PAKSI SE játékosa.

- Sajnos korábbi klubom, a Sopron, kiesett az NB II-ből, de én szerettem volna legalább a másodosztályban tovább futballozni - mondta Péter. Közben megkerestek innen Paksról is, és azonnal igent mondtam. Így a felkészülést már itt is kezdtem meg. Ismertem az NB I-es elvárásokat, hiszen az MTK-nál nevelkedtem, ahol 2013-ban bemutatkozhattam az élvonalban. Eddig 10 NB I-es meccs van a hátam mögött, de nagyon bízom benne, hogy ez itt Pakson növekedni fog. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy vannak előttem, vagyis nem lesz könnyű bekerülnöm a kezdőbe. De ennek a célnak rendelek mindent alá, szeretnék a csapat hasznos tagjává válni!"

Legfrissebb híreink