Szétesésről is beszélt Csertői a Puskás legyőzése után

Lezárhatták volna korábban a mérkőzést.

Forrás:

Már majdnem eltemette a Paks a Puskás Akadémiát (2-0-ra mentek a tolnaiak), amikor a vendégek feltámadtak (kiegyenlítettek), de a végén megszerezték a hazaiak a mindent eldöntő találatukat.
 
Fontos volt a tolnaiaknak nagyon a győzelem, mert így megerősítették helyüket a középmezőnyben (hetedikek). A tolnaiak évek óta szisztematikus munkát végeznek, Csertői Aurél pedig kiemelkedőt, amit jelez, hogy szakmai fórumokon elismerik a munkásságát, díjat is nyert már. A Paks semmilyen körülmények között nem tudja felvenni a versenyt a legkiemelkedőbb lehetőségekkel bíró csapatokkal és még nagyon sok másik gárdával sem, ám az elért eredményei igazolják a szakmai munka minőségét.
 

„Nem mondanám, hogy nehéz meccs volt, mert 2-0 után be kell rúgni a helyzetet, és akkor 3-0, és nem beszélünk nehézségről. Úgy látszik viszont, ha mi a kapusra vezetjük a labdát, az nem helyzet… Jól kezdtük a meccset, nyomás alatt volt az ellenfél, gólt rúgtunk, vezettünk, de nem használtuk ki az ellenfél sebezhetőségét, inkább kicsit elvesztettük a fonalat. Szünet után egyből gólt szereztünk, és ott volt utána a meccslabda, amit elhibáztunk, és onnan valamiért szétestünk. Felhoztuk az ellenfelet, hibát hibára halmoztunk, kiállítást hoztunk össze. Kellett a végén nagyon, hogy Hahn berúgja a ziccert, mert ő hibázott 2-0-nál. A cserék kényszerűek voltak, ráadásul az első félidőben, onnantól kezdve kevés lehetőségem volt, nagyon csínján kellett bánnom az egyetlen megmaradt cserével. A végén kellett a szerencse is ahhoz, hogy nyerni tudjunk, de ugye tudjuk, ilyen a foci” – értékelt Csertői a 3-2-es siker után.

Legfrissebb híreink