Szétalázta a Loki légiósa a sportújságírókat, egyébként utolsó helyezett csapat vinné

Kőkeményen kirohanás a játékostól.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Balmazújvárossal, a Haladással és a Debrecennel is kiesett az NB I-ből  Jurij Habovda, aki az Instagramon üzent azoknak az újságíróknak, akik erről cikket írtak, íme:

„Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő „megrendelt” cikkhez. Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek! Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam, és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam! Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást tudja ezt, és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, csipszet zabáltok, sört isztok és rosszat írtok másokról! Gyengék voltatok, azok is vagytok, és lesztek is! Hamarosan elmondok egy pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!” – ígérte posztjában a játékos, akit több szurkoló is biztosított a támogatásáról.”

Loki-Paks: kiderült, miért tudtak a pályára nyomulni a debreceni ultrák - NB1.hu

 

Habovda egyébként nem marad a Loki játékosa, mert Szima Gábor tulajdonos több helyen is lenyilatkozta, hogy a légiósok nem maradnak a klubnál (bár neki vannak magyar papírjai...). Az nb1.hu úgy tudja az ukrán Karpati Lviv érdeklődik iránta, mely csapat a többiekhez képest eddig 3-4 meccsel játszott kevesebbet, így jelenleg 8 ponttal van lemaradva a bentmaradást jelentő helytől.

Habovda egyébként ebben a csapatban mutatkozott be a felnőttek között.

Legfrissebb híreink