Szerhij Rebrov és a bizonyíték

Minden adott a hagyományok ápolásához.

Forrás:

A magyar labdarúgás egyik legfontosabb, legnagyobb hagyományokkal rendelkező rangadóját rendezik meg szombaton, mert a Honvéd vendége a Ferencváros lesz (a kispestiek felkészüléséről a linkre kattintva lehet olvasni). A mérkőzés tétje az, hogy ha a kispestiek nyernek, akkor átveszik a vezetést a zöld-fehérektől a tabellán. Azaz, a két gárda olyan pozícióban csatázik egymás ellen, mint amilyen helyen inkább szokott lenni a táblázaton, mint nem.
 
Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője úgy kellett, hogy felkészítse a csapatát a holnapi rangadóra, hogy több játékosára sem számíthatott válogatottbeli elfoglaltságok miatt. Hozzátette, nagyon fontos a számukra az is, hogy senki nem tért vissza sérülten. Rebrov leszögezte, jó a hangulat a csapatnál, mindenki a kezdőcsapat tagja szeretne lenni. Jó munkát végeztek, de erről bizonyítékot szombaton láthatunk először.
 

A bajnokság előtt a legtöbb szakértő arról értekezett, a kispesti lehet az a csapat, amelyik a leginkább megszorongathatja a több szempontból is kiemelkedő, két legnagyobb esélyest. Nos, a Vidi idegenben legyőzte a Honvédot, a Fradi ellen viszont pontot szerzett. A mérkőzések színvonalában a semleges nézők nem csalódhattak.
 
Minden esély megvan rá, hogy most sem fognak, mert van két jó formában lévő csapat, a meccset remek atmoszférájú létesítményben rendezik meg, igazi, vérbeli fanatikusok előtt.
 

Legfrissebb híreink