Szerencsétlen szituáció: megsérült Marco Rossi felfedezettje - reakció

Nagyon rosszkor jött ez.

Forrás: MLSZ/Facebook

Balogh Botond a San Marino elleni vb-selejtezőn debütált a magyar válogatottban. A 19 éves középső védő jelenleg a Parma csapatában szerepel. A Serie B-ben érdekelt együttesnél nemrég edzőváltás történt, Giuseppe Ianchi irányítja immáron Baloghékat. 

Az új mester a Como elleni bajnokin kezdőként számított a fiatal bekkre, akit a második félidő elején le kellett cserélni.

"Vasárnap történt a sérülés, hétfőn már meg is volt az ultrahang-vizsgálat. Augusztusban volt a bal lábamban volt egy izomszakadás, szerencsére azt mondták az orvosok, a mostani eset nem olyan súlyos mint az volt. Napokon belül kiderül, mennyit kell kihagynom,  két-három hétre tippelek, remélem ez a maximum. Nehéz szavakat találni egy ilyen szerencsétlen szituációban, de járhattam volna rosszabbul is, próbálok a pozitívumokra gondolni" - idézi Marco Rossi felfedezettjét az m4sport.hu.

Balogh egyébként az interjúban kitért az új szakemberre is:

"Azt gondolom, hogy jó benyomást tettem az új mesterre, hiszen hosszú idő után kaptam ismét kezdőként szerepet és szerintem jól is teljesítettem a sérülésemig. Szerdán és csütörtökön is duplaedzésünk volt, ráadásul játszottunk az U19-esekkel magunk között egy felkészülési meccset. Ott még a második sorban voltam, de adtam egy gólpasszt és jól ment a játék, ezért is győzhettem meg az edzőnket, hogy ott a helyem a csapatban" - fogalmazott Balogh.

A magyar válogatottal kapcsolatban ezeket a gondolatokat osztotta meg a labdarúgó:

"Kiskoromban csatár voltam, szerettem ott lenni az ellenfél kapuja előtt, ez most sem változott, annak ellenére, hogy a korosztályokban egyre följebb lépve már vissza kellett vennem ebből. San Marino ellen is úgy küldtek pályára, hogy nyugodtan segítsem a támadásokat, lépjek fel bátran, ez történt a gól előtti szituációnál is. Összességében már annak is örültem, hogy bekerültem a keretbe, de a pályára lépésem minden képzeletemet felülmúlta, egész életemben erről álmodtam. Remélem, a történet nem ért véget, és idővel és sok-sok munkával meghatározó játékos lehetek a nemzeti csapatban is" - zárta mondandóját Balogh Botond.

Legfrissebb híreink