Szerbia: Magyarországra "költözhetnek" a klubok és a válogatott

Érdekes hír jelent meg a szerb sajtóban.

Forrás: Facebook/Fudbalski savez Srbije

A szerb labdarúgó válogatott, valamint azok a klubok, amelyek európai porondon selejtezőt fognak játszani, szinte bizonyos, hogy augusztusban és szeptemberben a hazai mérkőzéseket Magyarországon fogják játszani – írja a Direktno.rs cikkére hivatkozva a delhir.info.

Első mérkőzését a Nemzetek Ligájában a szerb válogatott Oroszországban fogja játszani szeptember 3-án, három nappal később pedig „hazai pályán", – a portál cikke szerint –Budapesten a török válogatottat fogadják a szerbek.

Ha a helyzet nem változik októberig, akkor a „sasok” az egész Nemzetek Ligáját külföldön fogják végigjátszani. A szerb labdarúgó-válogatott a török, a magyar és az orosz csapattal került azonos csoportba márciusban a Nemzetek Ligája amszterdami sorsolásán.

Mint írják, a szerbiai klubok szintén külföldön fogják játszani a hazai mérkőzéseket. Az UEFA dönteni fog arról, hogy melyik országokban fogják lejátszani a meccseket, mert Szerbián kívül vannak más országok is, amelyek a járványügyi szempontból nem biztonságos országok listáján szerepelnek.

A Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a Crvena zvezda hazai pályán (?) fogadja a gibraltári Europa F.C.-t, míg a Topolyai Sport Club (TSC) és a belgrádi Partizan az Európa-liga selejtezőjének első körét augusztus 27-én játsszák.

Legfrissebb híreink