Szenvedély az NB I-ért – mozgósít az Ultras Diósgyőr

Kemény fricskát toltak be Budapestnek.

Forrás:

Lehet szeretni és nem szeretni a DVTK-t. Lehet szeretni és nem szeretni az Ultras Diósgyőrt – ezek megítélések kérdései. Ám azt nem lehet elvitatni, hogy amit a miskolci publikum tud és képvisel, amiatt a legszűkebb elit tagja.
 
Nem úgy, mint a csapat, amelyik az életéért küzd és egyáltalán nincsen könnyű helyzetben. Holnap a harmadik helyért harcoló Honvéd ellenfele lesz, az utolsó fordulóban meg a szintén bronzra hajtó Újpestet fogadja.
 
Nemes feladat(ok) előtt áll tehát minden miskolci, és kijelenthető, hogy az ország egyik legjobb szurkolótábora ezúttal sem fogja magára hagyni a kedvenc csapatát.
 

null

null

Íme, az Ultras DVTK felhívása, közleményük címében hatalmas fricskával Budapestnek:
 
„On tour budapest!
 
Elérkeztünk a szezon utolsó túrájához, de reméljük nem csak mi indulunk útnak a hétvégén. Lehetne sok mindent írni, de jobb ennek a meccsnek tiszta lappal neki menni. Magunk mögött hagyni mindent ami volt és ami bántott és most előre kell tekinteni..csak előre! Lehet, hogy nagyon sokáig ez lesz az utolsó túránk az elsőosztályban. Nagyon jól tudjuk ha kiesünk szinte biztos, hogy nem jutunk vissza egyből. Nem eshetünk ki, Diósgyőr nem búcsúzhat! 
 
Győznünk kell a hétvégén, muszáj! 
 

Nem is olyan rég hasonló helyzetben megtöltöttük a vendéget a Hidegkutiban. Akkor megmutattuk mit jelent Diósgyőrinek lenni, milyen leírhatatlan szenvedélyt érzünk klubbunk iránt melyet belőlünk soha nem lehet kiűzni vagy kiölni. Töltsük meg most is a vendégszektort!!
 
Kérünk MINDENKIT, hogy most ne a kifogást keresse, ne a kapott sebek miatt maradjon otthon hanem induljon el szombaton! Ha netalán ez az utolsó Nb1 es idegenbeli meccsünk..hát akkor adjuk meg a módját! Fogyjanak el a jegyek, ha kell nyissanak másik szektorokat is!
 
MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN! MINDENKI A HIDEGKUTIBA!
 
A DIÓSGYŐR MI VAGYUNK..”
 
1 Ferencvárosi TC 70
2 MOL Vidi FC 57
3 DVSC 48
4 Újpest FC 48
5 Budapest Honvéd 45
6 Mezőkövesd Zsóry FC 41
7 Puskás Akadémia FC 36
8 Paksi FC 36
9 Kisvárda Master Good 35
10 MTK Budapest 34
11 DVTK 34
12 Szombathelyi Haladás 29
 

Legfrissebb híreink