Szemüveges lett a Honvéd hőse

Nem csak három pontot ért a két gól.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, a Honvéd 2-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát idegenben, ezzel nagyon fontos három pontot szerzett a bennmaradás szempontjából a kispesti csapat. A találkozó hőse Gazdag Dániel volt, aki csapata két gólját szerezte. A meccs előtt Horváth Ferenc elmondta a játékosnak, hogy ő fogja megnyerni a meccset.

 

 

A Puskás Akadémia ellen nem ezek voltak az első emlékezetes találatai, hiszen 2019 novemberében már szerzett egy bámulatos gólt Felcsúton.

 

 

Ráadásul ezúttal nem csak három pontot ért a két gólja Gazdagnak, hiszen a meccs előtt egy fogadást is kötött az egyik csapattársával:

,,Batik Bencének volt egy napszemüvege, most már tényleg csak múlt időben. Nagyon megtetszett nekem, de már nem lehetett sehol kapni. Először megpróbáltam megvenni tőle, de a meccs előtt feldobtam, hogy ha gólt lövök és nyerünk, nekem adhatná. Ő belement a fogadásba, én pedig így el is nyertem tőle. A szemüveghez egy gól is elég lett volna, a győzelemhez azonban nem, úgyhogy inkább lőttem még egyet, így meglett a szemüveg és a három pont is.”

Sok pihenője nem lesz a Honvédnak, hiszen kedden már az MTK-val csap össze, így várja a találkozót a középpályás:

„Nagyon kevés időnk lesz a következő meccs előtt, úgyhogy minden erőnkkel a regenerációra figyelünk majd, próbálunk minél jobb állapotba kerülni a keddi találkozóra. Sajnos még mindig olyan helyzetben vagyunk, amiben mindenféleképpen győzelemre van szükségünk, nemcsak az MTK ellen, de az azt követő mérkőzéseken is. Ez a szombati siker erőt kell, hogy adjon a következő időszakra, remélem, hogy egy jó sorozat előtt állunk és így tudjuk folytatni a szereplésünket.”

Legfrissebb híreink