Szégyenérzet, könnyek és jövő - kiakadt a Fradi kapitánya

Nem akarta bántani csapattársait.

Forrás: MTI

Mint ismeretes, a Ferencváros kedd este hazai pályán 4-0-ra kikapott a Dinamo Zagrebtől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, így búcsúzott a sorozattól. A zöld-fehérek az Európa-liga rájátszásában folytatják. A lefújást követően Lovrencsics Gergő csapatkapitány értékelt az M4 Sportnak.

Nem tudom mi történt, szégyellem magam a csapat nevében is.

 

Amire felkészültünk, hogy a lepattanó labdákat felszedjük, mert abból veszélyesek, aztán abból kapunk két gólt. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első öt percben kapunk két gólt és el is dőlt a mérkőzés” – összegzett rögtön a lefújás után.

“Ezen a szinten ha nem rúgjuk be a helyzeteket, az megbosszulja magát. Az nem lehet, hogy az elején kihagyunk 3-4 száz százalékos helyzetet. Nem szeretném egyik játékostársamat se bántani, de ez a legmagasabb szint, tanulnunk kell ezekből, és felkészülnünk az Európa Liga selejtezőjére” – mondta a csapatkapitány a kihagyott ziccerekkel kapcsolatban.

“Profik vagyunk, fel kell állni! Egy ilyen pofon után is fel kell tudni állni. Ki kell tenni a szívünket, lelkünket a pályára. Most fáj, fájni fog még holnap is, de az a dolgunk, hogy egy hét múlva már ne fájjon. Profik vagyunk, úgy kell hozzáállni, hogy bejussunk az Európa Liga csoportkörébe” – zárta mondandóját a válogatott védő.

 

Csapattársa, Miha Blazic is értékelt.

"El kell fogadnunk, hogy most vereséget szenvedtünk. Minél előbb továbblépünk ezen, és agyban már a következő fordulóra készülünk. Tudjuk, mik azok a hibák, amiket elkövettünk, az elkövetkezendő napok feladata, hogy ezeket kijavítsuk. Most regenerálódunk és tanulunk a hibáinkból, ám még mielőtt az EL-selejtezőkörre készülnénk, a bajnokságban kell helyt állnunk" – mondta.

 

A találkozóról minden cikkünk, így Szerhij Rebrov nyilatkozata vagy épp a mérkőzés összefoglalója ide kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink