Szeged-Paks: a fagy hatalma – reakciók

Egyenrangú ellenfelek.

Forrás:

Eredetileg a Vasassal játszott volna tegnap edzőmeccset a Paks, ám végül a szintén másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia lett az ellenfele, a találkozót, Haraszti góljának köszönhetően a tolnaiak nyerték meg 1-0-ra.

A találkozó után így értékelt a két szakvezető:

„Dragan Vukmir (Szeged): „Elégedett vagyok a csapattal. Nagyon kemény hét után mentünk bele ebbe a mérkőzésbe. Hét edzés van ezen a héten a csapat mögött, keményen dolgoztak a játékosok és mai nap is csak jót mondhatok róluk. Egyenrangú ellenfelei voltunk az élvonalbeli Paksnak, sok helyzetet dolgoztunk ki, a játékban is láttam biztató jeleket. Ha ezen az úton haladunk, szép tavasz vár ránk.”

Bognár György (Paks): „Ugyan füves pályán tudtunk játszani, ami fontos volt, de sajnos a fagy miatt nem volt olyan minőségű a gyep, hogy folyamatos játék alakulhasson ki. Ennek ellenére, úgy vélem, jó felfogásban játszottunk, minőségileg lehetett volna egy kicsit jobb is, de ezt a körülmények számlájára írom. Ellenfelünk térfelén tudtuk tartani a játékot, voltak lehetőségeink, így semmiképpen sem volt hasztalan ez a találkozó. Jól zártuk a hetet.”

Legfrissebb híreink