Román szappanopera a köbön: mi lesz a Vidi kiszemeltjével?

Közben "lazán" szétoltotta a magyar focit a románok elnöke.

Forrás:

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy Nikolics Nemanja leigazolását követően még egy játékos szerződését tervezte/tervezi a MOL Fehérvár csapata: a román válogatott Dragos Nedelcuról korábban a FCSB (korábban Steaua) elnöke, Gigi Becali elárulta, elengedi őt a székesfehérváriakhoz, hisz nem épp elégedett a játékával.

Már orvosin lehet a Vidi következő igazolása - NB1.hu

 

Nedelcu meg is érkezett tárgyalni Magyarországra, és minden sínen volt, egészen addig, ameddig a román sport.ro beszámolt arról, könnyen lehet, hogy mégsem történik meg az átigazolás. Több román sportportál is úgy értesült, Nedelcu egyáltalán nem igazol az NB I-be, majd frissítésekben elárulták, a 22 éves középpályás egyelőre saját igényei miatt nem tudott megegyezni a vezetőséggel, ennek érdekében péntekig biztos Magyarországon marad, hátha összejön a kontraktus.

ADIO, DAR MAI STAU PUTIN! Anuntul MOMENTULUI in legatura cu Dragos Nedelcu! Transferul mijlocasului in Ungaria e in impas | Sport.ro

 

Majd jött a román labdarúgás ikonikus alakja, az egyszerű személyiségéről egyáltalán nem ismert Becali, aki a DIGI Sportnak szerda este azt nyilatkozta, Nedelcu egyelőre visszautazik Bukarestbe, igaz, valóban van még két napja, hogy aláírjon Fehérváron. Mindeközben pont Becali mondta Nedelcu ügyével kapcsolatban, hogy bőven elég lenne egy lábbal játszania a magyar bajnokságban, olyan gyenge a színvonal.

Hogy mi az igazság, és Nedelcu hol folytatja karrierjét, legkésőbb péntekig kiderül tehát...

Legfrissebb híreink