Szalaiék Dollék ellen

Megkönnyebbülhetett Szalaiék edzője.

Forrás:

Thomas Doll Hannovere ellen készül Julian Nagelsmann irányításával Szalai Ádám és a Hoffenheim. A magyar válogatott játékos edzője örömteli hírt jelenthetett be a mérkőzés előtt, hiszen a csapatkapitány Kevin Vogt ismét a rendelkezésére áll, teljes értékű edzésmunkát végezhetett. De nem csak Vogt visszatérése miatt nőttek a választási lehetőségei a fiatal trénernek a védelemben, hiszen a sérüléssel bajlódó Kasim Adams is ismét bevethető állapotban van. A védők mellett a középcsatár Joelinton is alkalmas lehet a játékra. Még külön edzet a legutóbbi foglalkozáson, de minden rendben vele. Ermin Bicakcic viszont még mindig nincs bevethető állapotban. Így kissé megkönnyebbülhetett az edző.
 
Az ellenfél új tréneréről is ejtett pár szót Nagelsmann. Mint mondta túl korai komoly következtetéseket levonni arról, milyen változások történtek Thomas Doll alatt. Az előző két meccsen irányítása alatt különböző felállásokban léptek pályára. 
 
- Izgatott vagyok, hogy lássam, milyen szisztémában küldi pályára játékosait szombaton. Nem érdekel éppen mikor játszunk a Hannover ellen. Jól felkészültünk – mondta a Hoffenheim trénere. – Nem fogjuk lebecsülni a Hannovert. Semmilyen statisztika nem mutatja azt, hogy hátradőlhetünk, és pihenhetünk. Ez nem lehet a fejekben. Biztos vagyok benne, hogy jó eredményt érhetünk el szombaton.
 
A Hannover első Bundesliga győzelmét szerezte a szintén kiesés ellen küzdő 1. FC Nürneberg ellen az elmúlt három hónapban. Ezzel az eredménnyel Thomas Doll alakulata a 17. helyre lépett a tabellán.
 
A Hannover 96 a TSG egyik kedvenc ellenfele. A Hoffenheim 12-szer tudott nyerni elmúlt 19 találkozójuk alkalmával. Emellett öt vereséget és két döntetlent számlálnak. Nincs más klub, akik ellen a Hoffenheim jobb mérleget tudna felmutatni.

Legfrissebb híreink