Szalaiék csodát tettek; hatalmas DAC-ünnep az öltözőben - videó

Csíkszeredai öröm, topolyai bánat.

Forrás: fcdac.sk

Több magyar légiós is keretben volt szombaton.

A topligákat tekintve a Bundesligában Szalai Ádám a kispadról nézte végig, hogy a remek formába lendülő Mainz nagy csodát, egyben a bennmaradás felé hatalmas lépést téve 2-1-re verte a bajnokavatásra készülő, ám azt elnapolni kényszerülő Bayernt. Sallai Roland kezdőként 68 percet játszott a Freiburgban, 1-1-es döntetlent értek el odahaza a Hoffenheim ellen. A Premier League-ben Lőw Zsolték, azaz a Chelsea a Bajnokok Ligája-indulást érő helyek szempontjából is nagyon fontos 1-0-s sikert aratott a West Ham otthonában.

A DAC az új edzővel, Németh Antallal a kispadon 1-0-ra nyert a Zlaté Moravce otthonában, így a dunaszerdahelyiek továbbra is stabilan őrzik második helyüket a tabellán. A román másodosztály felsőházában a Csíkszereda a temesvári Poli ellen győzött idegenben 1-0-ra, míg Szerbiában a Topolya 1-0-ra vezetett ugyan, ám 2-1-re kikapott a Mladost vendégeként.

Ausztriában Bukta Csaba 71 percet kapott a Hartberggel 2-2-es döntetlent elérő Altachban, Lengyelországban Vida Kristopher a 75. percben állt be a Piast Gliwice-be (2-2 a Zaglebie Lubin otthonában), míg Görögországban az AEL Larissza Nagy Gergellyel a kapuban 1-0-ra kikapott az OFI Krétától. 

Legfrissebb híreink