Szalai Attilánál nincs jobb, pazar videó Bödéről, Dombi Tibor üzent

Régi emlékek a középpontban.

Forrás: Facebook/Fenerbahce

TÖRÖKORSZÁG

A SofaScore összeállította a török bajnokság 2. fordulójának álomcsapatát. Az értékelések alapján egyetlen egy játékos kapott 8-asnál magasabbat: Szalai Attila, a Fenerbahce magyar válogatott védője 8,4-gyel maximálisan kiemelkedett a legjobbak közül is.


PAKSI ÖSSZEÁLLÍTÁS BÖDE DÁNIEL 400 NB I-ES MECCSÉRŐLDVSC

A szombati Ferencváros-DVSC mérkőzés kapcsán a debreceniek klublegendája, Dombi Tibor mesélt emlékeiről a klubhonlapnak.

"Más idők, más állapotok voltak. Az 1990-es években szinte féltek a csapatok, amikor az Üllői úton kellett pályára lépniük. Sokan nyilván nem merik bevallani, de az igazság az, hogy sokszor mi is így voltunk vele, pláne a speciális körülmények miatt. Emlékszem egy olyan hózáporos meccsre például – amit egyébként Lisztes Krisztián góljával nyert a Fradi -, amelyen gyakorlatilag a hazaiak technikai vezetője húzta be lest… Persze idővel ez szépen lassan megváltozott, a későbbi időkben azért már inkább ki-ki meccseket játszottunk idegenben is a Ferencvárossal. Fájó emlék, amikor 2004-ben, az utolsó fordulóban bajnokok lehettünk volna, de kikaptunk 3-1-re (egyedül Sándor Tomi játszott jól, ő rúgta a gólunkat is). Persze olyan is volt, 2003-ban, amikor a Fradi lehetett volna bajnok egy győzelemmel, ha minket megvernek, de tartalékosan is megvédtük az ikszet, utána emlékezetes botrány tört ki. Emlékszem olyan összecsapásra, amelyen 3-1-re is vezettünk, végül 3-3 lett. Nem nyerni jártunk a Fradihoz, az biztos, de azért többször is volt, hogy megtréfáltuk. Számomra egyébként sok pozitív élmény is felidézhető az Üllői úti régi stadionról, hiszen az olimpiai és felnőtt válogatottal is sok meccset játszottunk azon a pályán, és sikerben sem akadt hiány"  mesélte a Loki egykori kiváló szélsője, aki az edzői stáb tagjaként sokat tud mesélni az eredményes játék titkáról a jelenlegi keret fiatalabb játékosainak a szombati rangadó előtt.

Teljes alázatra van szükség, küzdeni, csúszni-mászni kell, ez az alap, minden más csak ezután következik."

Legfrissebb híreink