Szalai Attila örülhetett, Szalai Ádám nem

Több légiósunk is győzelmet ünnepelhetett.

Forrás: Fenerbahce/Facebook

A Szalai Ádámmal felálló Mainz hazai pályán kikapott az Augsburgtól a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján. A kieséstől fenyegetett hazaiaknál a magyar válogatott csatárt a 64. percben lecserélték.

Sallai Roland együttese, a Freiburg 2-1-re győzött a Bayer Leverkusen vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A magyar játékos a 76. percben, csereként lépett pályára, majd egy perccel később sárga lapot kapott - jelentette az MTI.

Rangadót nyert Szalai Attilával a soraiban a Fenerbache, a Trabzonspor vendégeként nyert 1-0-ra. A magyar válogatott játékos végigjátszotta a meccset.

Varga Kevin a török Kasimpasával vereséget szenvedett a Göztepe otthonában, a magyar futballista 78. percet töltött a pályán.

A magyar válogatott Vinicius 2-0-ás győzelmet aratott az APOEL színeiben a Achnas ellenébe, a futballista végigjátszotta a találkozót.

A lengyel Slask Wroclaw hazai pályán 2-1-re legyőzte a Pogont, a győztes alakulatba a 20. minutumban állt be Tamás Márk.

Legfrissebb híreink