Szalai Ádám: sajnos még mindig nem!

Megszólalt a vezetőedzője.

Forrás:

Bo Svensson, a Mainz vezetőedzője hadra fogható játékosaival vállvetve készül gőzerővel és nagy lelkesedéssel a VfL Bochum elleni bajnokira, ami érthető, hiszem a 10. helyen álló csapata csak 1 ponttal előzi meg a tabellán a leendő ellenfelet.

Az viszont biztos, hogy a decemberben fejműtéten átesett Szalai Ádámra továbbra sem számíthat a szakmai stáb. 

1. FSV Mainz 05: Rückkehr von Ádám Szalai noch nicht genau absehbar

Bei Ádám Szalai ist weiterhin Warten angesagt. Der Sturmroutinier (34) ist nach seiner Kopf-OP momentan keine Option für den 1. FSV Mainz 05. Das betonte Chefcoach Bo Svensson im Vorfeld der anstehenden Ligapartie gegen den VfL Bochum (Samstag, 15:30 Uhr). „Bei Ádám ist es noch unklar.

A bajnoki felvezetéseként ugyanis arról nyilatkozott a vezetőedző, hogy még mindig nem tudni, mikor térhet vissza a magyar válogatott csapatkapitánya, ezért várniuk kell, de jelezte, hogy ezt türelemmel teszik, mert nem szokványos sérülésről van szó.

Mint ismert, az operáció után Szalai a következőket írta a Facebookon december 23-án:

„Óriási köszönet az Idegsebészetnek Uniklinik Heidelbergnek. Különösen köszönet Professzor. Dr Andreas Unterbergnek és csapatának amit értem tettek. Nagyon régóta problémákkal küzdök amiről majd idővel beszámolok, úgy érzem magamat mint akinek új életet adtak! Mindig előre.”

December 31-én már arról posztolt, hogy fut, majd picivel később megígérte, hogy erősebben fog visszatérni.

Tiszta szívből kívánjuk neki, hogy így legyen!

Legfrissebb híreink