Szalai Ádám magányosan terepszemlézett Lipcsében – videó

 Gondolatok és érzelmek.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A magyar labdarúgó-válogatott pénteken este elérheti alapvető célját, a bennmaradást, de akár a csoportelsőséget is megszerezheti németországi vendégjátékán a Nemzetek Ligája A divíziójának utolsó előtti fordulójában.

Ahogyan az a nemzetközi mérkőzések során szokás, a vendégcsapat, jelen esetben a magyar válogatott, már a találkozó előtti napon megérkezett a ma esti találkozó helyszínére. A meccs előtti szokásos sajtótájékoztatóra és a pálya, játékosok általi bejárására is sor került már tegnap este, aminek volt egy külön érdekessége.

Mégpedig az, hogy a csapatkapitány, Szalai Ádám, aki szerdán jelentette be, hogy az olaszok elleni, hétfői találkozó után visszavonul a magyar válogatottságtól, egyedül szemrevételezte a terepet.

Ez azért is volt szokatlan, mert Szalai, aki az öltözőben is vezér, nem így szokott cselekedni, most viszont teljesen érthető, hogy miért tett így, ugyanis látszik a felvételeken, hogy rengeteg gondolat cikázik a fejében, de az is észrevehető, hogy érzelmileg mennyire magas fokozatban van...

NEMZETEK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-LIGA 3. CSOPORT

Szeptember 23., 20.45: Németország–MAGYARORSZÁG
Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG–Olaszország

A MAGYAR VÁLOGATOTT EDDIGI MECCSEI A CSOPORTBAN
Június 4.: MAGYARORSZÁG–Anglia 1–0
Június 7.: Olaszország–MAGYARORSZÁG 2–1
Június 11.: MAGYARORSZÁG–Németország 1–1
Június 14.: Anglia–MAGYARORSZÁG 0–4

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. MAGYARORSZÁG 4 2 1 1 7–3 +4 7 
2. Németország 4 1 3 – 8–5 +3 6 
3. Olaszország 4 1 2 1 5–7 –2 5 
4. Anglia 4 – 2 2 1–6 –5 2

Legfrissebb híreink