Szakadó hóesésben parádéztak Horváth Ferencék

NB II-es csapat volt az ellenfél.

Forrás: honvedfc.hu

Lejátszotta a válogatott szünetben az első edzőmeccsét a Honvéd, a kooperációs partnercsapatát, a Siófokot látta vendégül.

Szakadó hóesésben kezdődött a mérkőzést, melyen a 14. percig kellett várni az első találatra, amikor is Kesztyűs szögletére Nir Bardea érkezett és hat méterről a kapuba fejelt.

A következő találat a második félidő elején született, Traoré szemfülesen elvette a labdát a bizonytalankodó kapustól, majd az üres kapuba gurított. A végeredményt Nagy Gergő állította be a 67. minutumban, amikor 23 méterről egy hatalmas bombagólt lőtt a jobb felső sarokba.

Mind a két csapatra vár még egy-egy felkészülési mérkőzés, a Honvéd a Vasas látja vendégül a jövő héten, míg a Siófok a Gyirmóttal csap össze.

BUDAPEST HONVÉD FC–BFC-SIÓFOK 3–0 (1–0)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont
V.: Jakab Árpád (Baghy Cs., Urgyán A.)
Gólszerzők: Bardea (14.), Traoré (50.), Nagy G. (67.)
Honvéd: Nagy S. (Dúzs, 61.) – Aliji, Klemenz (Batik, 61.), Bardea (Lovric, 61.), Uzoma (Mezghrani, 61.) – Kamber, Bocskay (Nagy G., 61.), Kesztyűs (Banó-Szabó, 61.) – Kocsis D. (Nagy D., 61.),Traoré (Balogh N., 61.), Gale
Vezetőedző: Horváth Ferenc
Siófok 1. félidő: Szmola – Kiss B., Jagodics, Horváth M., Deutsch – Kecskés, Tajthy, Szakály – Balogh B., Cipf, Gaál. Siófok 2. félidő: Kovács D. – Tömösvári, Varjas, Izing, Deutsch (Polényi, 60.) – Medgyesi, Nikházi, Tajthy – Hajnal, Elek B., György N.
Megbízott edző: Mihalecz István

REAKCIÓ:

Horváth Ferenc többet kapott, mint amire számított - reakció - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink