Szabics elmesélte, hogy kezdi a Vidi az átigazolásait

A legfontosabb célukról is nyilatkozott.

Forrás: molfehervarfc.hu

Szabics Imre április 1-jén vette át a MOL Fehérvár FC irányítását, hét bajnoki mérkőzéséből ötöt meg is nyert, valamint bejutott a csapatával a Magyar Kupa döntőjébe.

A szakember már a következő szezonra készül, az átigazolásokról így nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának:

,,Nagyon intenzív öt és fél héten vagyunk túl, mindenki megérdemli a pihenőt. Köszönettel tartozunk a játékosok és a stábtagok irányába is, mindenki nagyon odatette magát és nagy energiákat mozgósított azért, hogy sikeresen fejezzük be a szezont. Leszűrjük a tanulságokat, és nyugodt körülmények között megbeszéljük a tulajdonos úrral és Kovács Zoltán sportigazgatóval, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy pozitív változások történhessenek. Nemcsak a játékoskeretre gondolok, hanem a klub minden elemére, hiszen az a közös célunk, hogy az egész klubot fejlesszük és magasabb szintre emeljük."

Az interjú végén azt is elmondta, hogy mik a csapat legfontosabb céljai a következő szezonban:

,,Erre nagyon egyszerűen tudok válaszolni: jobban kell szerepelnünk, mint idén. A Ferencváros 22 ponttal előzött meg minket, ez nagyon nagy különbség, mindenképpen közelebb kell kerülnünk hozzájuk. Bízom benne, hogy mindezt majd szurkolóink helyszíni segítségével tesszük majd. Remélem, minden akadály elhárul előttük és a 2021/2022-es szezon kezdetén már ott lesznek a lelátón, hiszen mindenki azt várja a csapatnál, hogy minden találkozón igazi meccshangulat legyen."

Legfrissebb híreink