Szabadon igazolható válogatottak – beindult az átigazolási piac

Eddig védők viszik a prímet.

Forrás:

Hamarosan beindul az átigazolási időszak, mármint az a része, amikor hivatalosan csapatot válthatnak a játékosok. Ám a háttérben már bőven zajlanak az egyeztetések és egy-két bejelentésre is sor került már. 
 
Kis összegzés, az eddigi legfontosabb fejleményekről.
 
A buli akkor vette igazán kezdetét, amikor az ETO bejelentette, hogy Debreceni Andrással, Koltai Tamással, Magasföldi Józseffel, Hamar Ádámmal és Baracskai Rolanddal is szerződést bontott.
 
Debreceni és Koltai válogatott játékosok. Előbbi az nb1.hu-nak mesélte el, hogy élvonalbeli ajánlatai mellett már külföldről is keresték, de természetesen a másodosztályból is. Koltai egyelőre annyit nyilatkozott, hogy még nem szeretné befejezni a labdarúgást.
 
Szintén szabadon igazolhatóvá válik Baráth Botond, a Honvéd védője, aki az ősszel a magyar válogatottban is bemutatkozott. A védelem minden pontján bevethető játékosnak az izraeli élvonalból van ajánlata.
 
Lipták Zoltán, a DVTK volt csapatkapitánya, a válogatottnak is volt az oszlopa, tegnap vált szabaddá.
 
Guzmics Richárd szerződése lejár a sajtóhírek szerint a kínai másodosztályú Jenpien Fund gárdájánál, a középső védőt Lengyelországba hívják. Kérője a bajnoki címet dédelgető Jagiellonia Bialystok, Guzmics meg már bőven bizonyított Lengyelországban.
 
Az FTC a BATE lejáró szerződésű, fehérorosz támadója Nyikolaj Szignyevics, illetve Ihor Haratin, ukrán védő iránt is érdeklődik, a listavezetőtől perifériára szorult légiósok távoznak a télen.
 
Az eddigi felsoroltak is bizonyítják, lehet, hogy hamarosan téli szünet lesz a magyar fociban, ám a játékosaink és a klubvezetők számára is izgalmas időszak következik, ami miatt továbbra is érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket, még akkor is, ha azok nem a pályákon zajlanak majd.

Legfrissebb híreink