Supka vs. Pintér: ellentétes látásmód - reakciók

A Várda újoncairól is szó esett.

Forrás: kisvardafc.hu

Mint arról beszámoltunk, a Kisvárda és a Mezőkövesd 0-0-s döntetlent játszott egymással az NB I 17. fordulójának szombati nyitómeccsén.

Valóra vált Supka és Pintér jóslata - NB1.hu

 

A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Supka Attila (Kisvárda): „Úgy gondolom, hogy megvoltak a lehetőségeink arra, hogy gólt szerezzünk a mai találkozón. Első félidőben voltak olyan szituációk, melyeknél, ha pontosabbak a passzok, akkor esetleg sikerülhetett volna betalálnunk. A második félidőben ugyanezeket a hibákat követttük el, nem voltak jók az utolsó passzaink és a döntéseink, emiatt nem tudtunk betalálni. Meccsről meccsre látjuk az újok teljesítményét, összességében jó teljesítményt nyújtottak, mindenki tud segíteni a csapaton. A támadójátékunkon kell javítani, hisz ma is lehoztuk kapott gól nélkül a meccset, de találat nélkül nyerni sem lehet. Meg kell találnunk azokat a játékosokat, akik képesek lehetnek ezen javítani.”

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Jó mérkőzést játszottunk, itt is, ott is voltak lehetőségek a gólszerzésre. Azt gondolom, hogy rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a Kisvárdára és nekünk voltak nagyobb lehetőségeink a 90 perc során. Egy-egy pontot szereztünk a mai meccsen, de a teljesítménnyel és a játékosok hozzáállásával is elégedett vagyok, ezen az úton kell haladnunk tovább.”
 

ELŐZMÉNYEK
 

KISVÁRDA-MEZŐKÖVESD 0-0

Supka Attila és Pintér Attila is úgy fogalmazott a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján, hogy egyrészt idő kell az új játékosok beépítésére, másrészt két hasonló kaliberű csapat csatája várható. Nos, igazuk lett: az NB I "tavaszi" idényének rajtján 0-0-val végeztek a felek. Mindkét együttesben játszottak a friss átigazolások, ám gólt ők sem tudtak összehozni, néhány helyzettől eltekintve eseménytelenül zajlott a találkozó. Érdekesség, hogy míg a Kisvárdának az első félidőben 0 kapura lövése volt, addig a másodikban 10.

Várda-Kövesd: Pintér Attila dicsérete - NB1.hu

 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: A KÉT VEZETŐEDZŐ

Sem Supka, sem pedig Pintér nem vállalt kockázatot, szoros védekezéssel egyszer sem hagyták, hogy kinyíljon a védelmük, igaz, támadásban vélhetően több kell mindkét gárdától a továbbiakban.


A MECCS KULCSMOMENTUMA: NESZTEROV KIHAGYOTT HELYZETE

A 71. percben könnyedén eldönthette volna a három pont sorsát a Mezőkövesd, ám Dombó védése után a lesen álló Neszterov két-három méterről fölé lőtte az üres kapus tiszta ziccert. 

Máris megvan az év kihagyott helyzete? - NB1.hu

 


A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Kisvárda a MOL Fehérvárt, a Mezőkövesd az Újpestet fogadja.


JEGYZŐKÖNYV:

Kisvárda-Mezőkövesd 0-0

Kisvárda: Dombó – Melnyik, Ene, Ötvös (Jelena 91.), Leoni – Karabejov, Simovic – Navratil (Sassá 71.), Bumba, Horváth Z. (Csirkovics 71.) – Camaj (Kovácsréti 83.)
Mezőkövesd: Szappanos – Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai – Besirovic, Berecz, Cseri (Chrien 70.) – Vutov (Kavtaradze 50., Nagy D. 85.), Jurina, Martic


A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink