Supka vs. Bognár: új stílus és óvatosság

A gólvágó ismét megvillan?

Forrás: paksifc.hu

A válogatott fantasztikus sikerei után folytatódik a küzdelem az NB I-ben. A 11. forduló a Kisvárda-Paks mérkőzéssel kezdődik. Az összecsapást nyugodtan nevezhetjük rangadónak is, hiszen a harmadik fogadja a másodikat. A Tolna megyei honlap összesítése alapján a két gárda hetedik alkalommal találkozik egymással. Az eddigi mérleg kiegyenlített küzdelmet tükröz: a kisvárdaiak és a paksiak is kétszer-kétszer nyertek, emellett két meccs döntetlennel zárult. 

A mai találkozón akár Hahn János is lehet a mérleg nyelve. A Paks játékosa ebben a szezonban már kilenc gólt szerzett a bajnokságban.

"Menni kell tovább, csinálni, amit eddig, és mindent meg kell tennünk a győzelemért. Természetesen szeretnénk egy újabb sikert behúzni, már csak azért is, mert Kisvárdán még nem tudtunk nyerni. Biztos, hogy kemény kilencven perc vár majd ránk, hisz’ akárcsak mi, ellenfelünk is jó szériában van. Ezzel azonban nem törődünk, próbáljuk továbbra is ugyanolyan eredményesen hozni az új játékstílusunk, azzal együtt pedig a három pontot. Persze szeretnék ismét betalálni, tovább növelni góljaim számát, de sokkal fontosabb, hogy ismételten csapatként legyünk sikeresek, és kiváló, nyugodt helyen zárjuk a bajnokság első harmadát" - fogalmazott Hahn a Paks hivatalos weboldalának.

Supka Attila ellenben nem számíthat Fernando Vianára, aki eltiltását tölti.

 

"A Paks stílusa megváltozott azóta, amióta Bognár György a vezetőedző, nem kontrákra rendezkednek be, hanem direkt támadófutball jellemzi őket. Gólerősen játszanak, ez óvatosságra kell, hogy intsen bennünket, ugyanakkor nem hiszem, hogy változtatni kellene a stílusunkon, ugyanabban a harcmodorban kell futballoznunk, ahogy eddig is.

 

Fontos, hogy hazai pályán is legyenek győzelmeink, illetve az első körtől is győzelemmel szeretnénk búcsúzni, annak tudatában is, hogy még van egy elmaradt mérkőzésünk a Fehérvár ellen" - hangsúlyozta Supka a kisvardafc.hu-nak.

A Kisvárda-Paks meccs 20 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink