Supka és Rebrov után Bognár is beszólt a versenysemlegességre

A Honvéd elleni kupameccs előtt.

Forrás:

Remekül kezdte a tavaszi szezont az NB II-es bajnokságban Bognár György csapata, a Budaörs, Három győzelemmel nyitott, utána azonban négy vereség következett a sorban. A Magyar Kupában viszont bejutott a legjobb nyolc közé a gárda, az ellenfele a Budapest Honvéd lesz. 
 
Bognár György a Nemzeti Sportnak nyilatkozva értetlenségének adott hangot a Magyar Kupa kiírásával kapcsolatban. 
 
„Jobban jártunk volna, ha csak a bajnokságra összpontosítunk és elengedjük a kupát, hiszen akkor alighanem több prémiumot keresünk. Az MLSZ a versenyegyenlőséget hangoztatja, erre mi történik? Nekünk volt meccsünk szerdán, a Honvédnak nem, a kispestiek szombaton játszottak bajnokit, mi vasárnap, az ellenfelünk felállhat tíz külföldivel, nálunk egy sem léphet pályára. Hangsúlyozom, a Magyar Kupában. Persze tisztában vagyunk a kiírással és csak mosolygunk rajta. Felmegyünk a pályára és próbáljuk a legtöbbet kihozni a párharcból”.
 
Mint ismeretes, Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője a Kisvárda elleni kupavisszavágó után fakadt ki amiatt, hogy rossz a versenykiírás, kevés pihenő jut a meccsek között a játékosainak, akiknek a magyar válogatottban is helyt kell állniuk, míg Supka Attila, a Honvéd edzője a Honvéd-MTK mérkőzés kapcsán csóválta a fejét. Mint ismeretes, a kispestiek a kék-fehérek stadionjában rendezik jelenleg a hazai meccseiket, de pont az MTK ellen nem játszhattak ott. Azt a bajnokit Gyirmóton kellett megrendezni, annak ellenére, hogy mindkét klub belement volna, hogy a Hidegkutiban kerüljön sor a találkozóra. Supka azon akadt ki, hogy a 3 fordulós rendszerben eleve vannak csapatok, melyek kétszer játszanak otthon adott ellenfeleik ellen, így véleménye szerint teljesen mindegy lett volna, hogy az MTK-t a saját pályáján fogadják.
 

Legfrissebb híreink