Supka Attila az új játékosait jellemezte

Két edzőmeccs is vár a csapatra jövő héten.

Forrás: kisvardafc.hu

Az ötödik helyen álló Kisvárda is gőzerővel készül az NB I folytatására. A felkészülés első hetét egymás közötti játékkal zárták le a kisvárdaiak. Supka Attila a klub hivatalos weboldalának az előző napokat is értékelte.

"Az idő rövidsége miatt belevetettük magunkat a munkába, ezen a héten a fizikális alapok megteremtésére törekedtünk. Persze, nagy lemaradásról nem beszélhetünk, hiszen rövid volt a szünet, amelynek második hetére már kaptak házi feladatot is a játékosaink. Amikor napi két edzés volt, akkor délelőtt a futómunkán volt hangsúly, délután pedig a labdás, technikai, taktikai rész került előtérbe. A második héten már utóbbin lesz a hangsúly, miközben a ránk váró bajnoki ritmusnak megfelelően két edzőmeccset is játszunk majd" - mondta Supka.

A Várdához Matheus Leoni, Janisz Karabelov és Ötvös Bence érkezett eddig. Supka szerint Leoni a Kisvárda erőssége lehet a hátsó alakzat bal oldalán, míg Karabelov és Ötvös megszerzése nagyobb versenyhelyzetet teremthet. Supka azt is leszögezte, hogy mindegyik érkező beépítésére időre van szükség.

A Kisvárda szerdán a Kazincbarcikával, szombaton pedig az FK Minajjal játszik edzőmeccset. 

Legfrissebb híreink