Súlyosan megsérült az ETO kulcsembere - reakció

Műtét és hosszú kihagyás vár rá.

Forrás: eto.hu

A NŐI NB I-BEN MÁSODIK HELYEN ÁLLÓ ETO FC GYŐR KÖZLEMÉNYE:

"A tavalyi év végén súlyos sérülést szenvedett az ETO FC Győr NB I-es női csapatának játékosa, Tillinger Dóra. A védő jelenleg a műtétre vár, és bízik benne, hogy minél előbb újra a csapat segítségére lehet.

Az őszi szezon legvégén, edzés közben, egy irányváltás után reccsenést hallott a térdében Tillinger Dóra, majd abba is kellett hagynia a tréninget. Sajnálatos módon a vizsgálatok kimutatták, hogy a játékos elülső keresztszalag szakadást szenvedett a térdében, ami miatt hosszú kihagyás vár rá. Februárban átesik Győrben a műtéten, és ezután kezdetét veszi a rehabilitáció. Tillinger reményei szerint minél előbb társaival készülhet, és a jövőben együtt érhetnek el nagy sikereket.

- Edzés közben, egy irányváltás alkalmával történt a baj – kezdte Tillinger Dóra. – A vizsgálatok kimutatták, hogy sajnos elszakadt az elülső keresztszalagom, tehát komoly a sérülés. Szerencsére azóta jobban vagyok, sok erőt ad a csapattársaim szeretete, rengeteg bíztatnak, és mindenki mellettem áll, igaz ez a lányokon kívül a vezetőségre is. Február 24-én Győrben fognak megműteni, ezután két hét mankózás vár rám, majd kezdetét veszi a rehabilitáció. Fokozatosan terhelhetem majd újra a térdem, emiatt nem aggódom, mivel az ETO-nál minden feltétel adott a profi munkához, tehát biztos vagyok benne, hogy a remek szakembereknek és gépeknek köszönhetően újra a régi lesz a lábam. Ezt a szezont sajnos már teljes egészében ki kell hagynom, ám reményeim szerint augusztusra százszázalékos állapotban leszek, az új szezont már szeretném a csapattal kezdeni. Bízom benne, a csapat jól fog szerepelni a bajnokságban, a felépülés is könnyebb lenne egy szép éremmel a nyakamban. Képesnek tartom erre a lányokat, amiben csak tudok, én is a segítségükre leszek."

Tillinger a HLSZ adatbankja szerint ebben az idényben 10 bajnokin jutott szóhoz a Győrben. 

Csatlakozz az NB1.HU ÚJ FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ és szavazz a Magyar Aranylabda közönségszavazásán. Lesznek majd olyan híreink, képeink, videóink, amiket a csoportban előbb láthattok majd, mint a honlapon. Csatlakozni erre a linkre kattintva lehet!

Legfrissebb híreink