Súlyos vereség a Derbin: kiakadtak az újpesti legendák - reakciók

Újabb nagy pofont kaptak a lila-fehérek.

Forrás: fradi.hu

Az NB1.hu szerdán jelezte, hogy az Újpest női csapata óriási pofont kapott a Derbin. A lila-fehéreket a Fradi 16-0-ra (!) verte:

Nemrég a férfi futballisták is nagy fiaskóba futottak bele az FTC ellen, a zöld-fehérek a Szusza Ferenc Stadionban 6-0-ra diadalmaskodtak.

A hölgyek súlyos kudarca után a Blikknek Nagy László és Tóth András személyében az Újpest két legendája nyilatkozott:

"Meglepő és megalázó ez az eredmény. Vízilabdában meg kézilabdában szoktunk látni ilyen eredményeket. Ott sem szép, de fociban nagyon csúnya. Én megértem, hogy a Fradi jó, mi meg gyengék vagyunk, de tíz gól fölé akkor sem lett volna szabad menni. Még ha az emberek többségét nem is érdekli a női foci, az eredmény akkor is rossz fényt vet a klubra. Egy Fradi-Újpest minden szintem presztízscsata, még sakkban is az lenne. Szóval, bárkitől kikapunk tizenhat góllal, az egészen más" - hangsúlyozta Nagy László, aki 355 meccsen 94 gólt szerzett az újpesti csapatban.

Tóth András sem fogta vissza magát:

"Emlékszem, gyerekként játszottam az Újpesti Pamutban, s tizenöt gólos vezetésünk után lefújták a meccse, mert komolytalan volt a játék.  Itt is azt kellett volna, csodálom, hogy engedték tovább. Biztos akadtak gondjai az edzőnek, de ennek így nincs értelme. Szomorú, hogy idáig jutott szeretett klubunk. Az Újpest nevét nem lehet, nem szabad így lejáratni" - mondta Tóth, aki egykoron 17-szer szerepelt a magyar válogatottban. 

A női bajnokságban a Fradi az élen áll, míg az Újpest sereghajtó. Az FTC öt meccs után hibátlan mutatóval rendelkezik, míg az újpestiek öt mérkőzésen még pontot sem tudtak szerezni. 

Legfrissebb híreink