Súlyos törés, műtét, csatárt kell igazolniuk a felcsútiaknak - reakciók

A DVSC mestere Dzsudzsák évét értékelte, és a terveiről is kérdezték.

Forrás: pfla.hu

Korábban már jeleztük, hogy a Loki egy pontot szerzett a Puskás Akadémia ellen, a bajnoki 1-1-es döntetlennel végződött:

Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelt a lefújás után. 

Joan Carrillo: "Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt végig kontrolláltuk, eltekintve egy-két ellentámadástól. Jól felkészültünk a Puskás Akadémia taktikájára. Akadt néhány akciónk, és az egyik végén gólt tudtunk szerezni. A második félidőt is jól indítottuk. Ekkor az ellenfélnek több oldalról érkező szabadrúgása és szöglete volt, az egyikből pedig gólt kaptunk. A csereként érkező játékosaim jól szálltak be a meccsbe. A játékosaim hozzáállását és motiváltságát ki szeretném emelni. Jól játszott a csapatom, megérdemelten szereztünk egy pontot. Ebből az ambiciózus játékból lehet építkezni a jövőben. Mindig minél többet szeretnék elérni, sosem elégszem meg azzal, ami van. Szeretnék én is fejlődni, illetve szeretném, ha a csapat is fejlődne. Mindig új dolgokat akarok kitalálni. Amikor megérkeztem Debrecenbe, komplikált szituációban volt a csapat. Úgy érzem, lépésről lépésre fejlődött a csapat. Büszke vagyok arra, hogy fiatal játékosokkal is fel tudtuk venni a versenyt a Puskás Akadémiával, amely válogatott játékosokkal rendelkezik. A folytatásban is a fiatal, helyi játékosokat szeretném beépíteni a csapatba, velük akarunk bennmaradni újra az NB I-ben."

Az nb1.hu ezeket a kérdéseket tette fel:

Dzsudzsák Balázs csere volt, ennek mi volt az oka?

"Balázs a csapatkapitány, az együttesünk egyik legjobb játékosa. Nagyon jól sikerült a mostani szezonja. A Vidi elleni meccs előtt beszéltünk Balázzsal, hogy három meccs jön rövid idő alatt, így frissíteni kell a csapaton. Bévárdi Zsombor kapott most lehetőséget, és elégedett vagyok a teljesítményével."

A héten mit kellett tenni azért, hogy a motivációt fenn tudja tartani?

"A klub filozófiája az, hogy minden meccs számít, hiába értük már el a minimális célkitűzést. Az összes meccsen koncentrálni kell. A csapat ma megmutatta, hogy mennyire tud koncentrálni. Az utolsó meccsre ugyanígy kell felkészülni."

Hornyák Zsolt: "Sajnos nem sikerült nyernünk. Fájó, hogy Zahedi lába eltört, műtét vár rá holnap. Ez komoly probléma, hiszen végre megtaláltuk azt a csatárt, aki gólveszélyes, de sajnos hosszú időre kiesett. Az ellenfél egyszer találta el a kaput, ebből gólt is szerzett, Bódi Ádám nagyon szépen eltalálta a labdát. A fiatalok nagyon jól szálltak be. Skribek és Komáromi is dicséretet érdemel, ugyan az előző meccsen szidtam őket. A második félidőben változtattunk a felálláson. Sajnos minden meccsen két-három ziccert elrontunk, ezért veszítünk el pontokat, amik hiányozhatnak a végén. Örülök, hogy a csapatom élénkebb volt a végén. Köszönöm a csapat hozzáállását. A második félidőben azt éreztem, hogy jobban akartuk a győzelmet. Kozáknak 10 méterről be kellett volna lőnie a helyzetet. Bízom benne, hogy az utolsó meccsen a Honvéd ellen hazai pályán nyerni tudunk."

Az nb1.hu kérdései:

Miért maradt ki ennyi helyzet?

"Az edzéseken sokat foglalkozunk a befejezésekkel. Egy komoly játékosnak egy helyzetből is gólt kell rúgnia. "

A sérülés miatt új csatárt kell igazolni?

"Zahedi kiesése miatt muszáj egy jó támadót keresni."

A csapat védekezésével mennyire elégedett?

"Szolnokival ma nem voltam elégedett, össze-vissza rugdosta a labdát. Azt nyilatkozta, hogy a csapat volt tompa, de ő volt tompa. Nagyon rosszul védekezett. Ha az első gólnál közelebb lett volna a játékoshoz, nem született volna meg a gól."

Legfrissebb híreink