Súlyos sérülésből tér vissza a Puskás Akadémia védője

A törökök ellen tört el a szárkapocscsontja.

Forrás:

Spandler Csaba október 16-án, a Törökország elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőn szenvedett szárkapocscsonttörést a Pancho Arénában. A nemcsak tehetséges, de remek humorérzékkel is megáldott hátvéd elmondta, már a műtét másnapján, a kórházi ágyon fekve azon gondolkodott, mikor térhet vissza az edzőpályára – múlt vasárnap ez a pillanat is eljött.
 
„Utólag visszatekintve gyorsan elszaladt ez a három és fél-négy hónap. A rehabilitáció alatt rengeteget dolgoztam, hogy minél előbb újra a pályán lehessek, hála Istennek, akadálymentesen, visszaesés nélkül zajlott a gyógyulás. Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet fizioterapeutánknak, Feszthammer Rékának, aki kemény munkát írt elő számomra, ezzel elősegítve, hogy mielőbb visszatérhessek” – mondta láthatóan boldogan a sérülése előtt alapembernek számító bekk a klub honlapjának
 
Réka gondoskodó szigorának és „páciense” akaraterejének köszönhetően a várva várt pillanat múlt vasárnap jött el: „Csicsi” újra teljes értékű edzésmunkát végezhetett a többiekkel.
 
„A spanyolországi edzőtáborban még csak futómunkát végeztem, a hazatérés után kezdődtek a labdás tréningek. Még fel kell vennem a játék ritmusát, de ez már csak napok kérdése, nagyon örülök, hogy már nem csak távolból figyelhetem a társakat.”

Legfrissebb híreink