Storck szerint nagy kihívás lesz az Elefántcsontpart elleni ütközet

Ausztria - A válogatott a hegyekbe megy elfogyasztani egy kis császármorzsát.

Forrás:

Az U21-es válogatott elleni edzőmérkőzéssel véget ért az ausztriai edzőtábor első fele. Szombaton már nem volt klasszikus értelemben vett edzés a válogatott számára, frissítő tréninget végeztek a játékosok. Vasárnap és hétfőn érkeznek majd meg a légiósok és a hosszabb pihenőt kapó Gera Zoltán. A válogatott szerdáig marad Bad Kleinkirchheimban.

 

Bernd Storck szövetségi kapitány nagyon örül annak, hogy szépen lassan az idegenlégiósok is csatlakoznak a kerethez. A német szakember az M4 Sportnak adott interjúban elmondta, hogy vasárnap 13:30-kor fitneszedzéssel kezd a csapat, amit futás követ majd. "Délután következik egy kis közös program, egy kávészünet. Felmegyünk majd a hegyekbe, ahol szép környezetben elfogyaszthatunk például egy kis császármorzsát. Aztán az ezt követő napokban az edzésé lesz a főszerep, főleg hétfőn és kedden, amikor fizikálisan és taktikailag is felkészülünk majd a péntek esti, Elefátncsontpart elleni ütközetre, amit már mindannyian nagyon várunk."

 

Storck érdekes, de nehéz meccsre számít az Elefántok ellen. "Nagyon jó csapat az elefántcsontparti, tele légióssal különböző bajnokságokból. Nagy kihívás lesz mindannyiunk számára, ez jó nekünk, ugyanis az Eb-n is csak erős csapatokra kell számítanunk. Megpróbálunk a legjobb tudásunk szerint teljesíteni a szurkolóinkért, remélem, ismét telt ház és remek hangulat fogad minket."

Legfrissebb híreink