Storck optimistán várja a hibátlan elleni selejtezőt

Telki – A portugálok elleni játékot ismételnénk.

Forrás: MLSZ

A szövetségi kapitány abban bízik, hogy a szombati, baseli vb-selejtezőn a válogatott hasonlóan egységes játékot nyújt, mint szeptemberben, Portugália ellen – jelezte az MLSZ.

 

A magyar válogatott szombaton a vb-selejtező csoportot hibátlan mérleggel vezető Svájc ellen lép pályára Baselben, majd három nappal később Feröer-szigetek válogatottja ellen, hazai pályán zárja a sorozatot. A csapat Bernd Storck szövetségi kapitány irányításával vasárnap megkezdte a felkészülést Telkiben, hétfő délutánra Bese Barnabás kivételével mindenki megérkezett az edzőtáborba, a Le Havre légiósa ma este bajnokit játszik, ezért csak kedden csatlakozik az együtteshez.

 

- Nagyon várjuk az előttünk álló mérkőzéseket, különösen a svájciak elleni találkozót - kezdte hétfő délutáni sajtótájékoztatóját Bernd Storck. - A svájciak mérlege nyolc meccs, nyolc győzelem a sorozatban, ezért különösen nagy kihívás lesz játszani ellenük. Mi optimistán, jó hangulatban megyünk neki a meccsnek, és bízom benne, hogy hasonló teljesítményt tudunk nyújtani, mint a lettek és a portugálok ellen. Néhány játékost nélkülöznünk kell majd eltiltás vagy sérülés miatt, de mindenki nagyon motiváltan készül, ezért biztos vagyok benne, hogy a csapat meg fogja állni a helyét Baselben. Svájc ellen nem lesz vesztenivalónk, megpróbáljuk a lehetetlent lehetségessé tenni. Itthon két gólt lőttünk nekik, szeretnénk megmutatni, hogy ez idegenben is lehetséges. A lettek és a portugálok ellen egységesen, jól játszottunk, labdabirtoklásban is előre tudtunk lépni, az Európa-bajnok ellen tíz emberrel is próbáltunk minél többet támadni. Ez utóbbi meccsen a szurkolók a vereség ellenére is tapssal búcsúztattak bennünket, szeretnénk hasonlóan szerepelni Svájc ellen is.

 

A Legai-szurkolók saját játékosaikat verték, Nagy is kapott - NB1.hu

Brutális jelenetek voltak, 50-en támadtak.

Legfrissebb híreink