Storck hosszabbítást javasolt Kleinheislernek

Budapest - Csak egy pillanatkép az előkelő FIFA-ranglistás hely

Forrás:

Megérdemeltnek tartja Bernd Storck szövetségi kapitány, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistájának huszadik helyén áll a magyar labdarúgó válogatott, ugyanakkor csak egy pillanatképként jellemezte azt. A szövetségi kapitány a Magyar Nemzet szombati számában úgy értékelt: a válogatott fejlődése azt mutatja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség jó döntést hozott, amikor a határozottabb lépések mellett foglalt állást. "Örülünk, egy pillanatra számot vetünk az eddig elvégzett munkáról, de továbbra is a munka és a fejlődés a lényeg" - hangsúlyozta.

 

 

 

 

Arra a kérdésre, hogy érdemes-e komolyan venni, hogy Magyarország megelőzte Franciaországot, Oroszországot, Svédországot és Ukrajnát, azt felelte: a huszadik hely "nem biztosíték arra, hogy ezután minden mérkőzést megnyerünk. Ám az MLSZ igenis tekintse ezt pozitív jelnek, miként azt is, hogy jól játszottunk a legutóbbi mérkőzéseken" - nyilatkozta a lapnak.

 

 

Beszéltem Lászlóval, közöltem vele, hogy meghívom a keretbe, de azt is megmondtam neki, hogy írja alá a szerződését, különben nem fog játszani a Videotonban, gondoljon a jövőjére. László kicsit olyan, mint én, megy a saját feje után. Azt válaszolta nekem, annyi rossz tapasztalata volt az utóbbi időben, hogy esze ágában sincs meghosszabbítani a szerződését. Engedjem, hadd döntsön ő maga a saját jövőjéről – mondta a kapitány a Kleinheisler-ügyről.

 

 

Élő közvetítés az MTK-Vasas mérkőzésről

 

 

Élő közvetítés a Paks-FTC mérkőzésről

 

 

Élő közvetítés az Újpest–DVTK mérkőzésről

 

 

Élő közvetítés a Haladás-Békéscsaba mérkőzésről

 

 

Élő közvetítés a Puskás Akadémia-Honvéd mérkőzésről

Legfrissebb híreink