Storck a Puskáshoz látogatott szakmai egyeztetésre

Felcsút – Ötleteket adott a fiatalok fejlődésével kapcsolatban.

Forrás: puskasakademia.hu

 

Szakmai egyeztetésen látta vendégül Bernd Storck szövetségi kapitányt Takács Mihály, a Puskás Akadémia főigazgatója – írja a klub hivatalos honlapja.

 

A Puskás Akadémia főigazgatója épülő sportcsarnok kivitelezésével kapcsolatban egyeztetett a magyar válogatott szövetségi kapitányával. Bernd Storck tájékozódott akadémia szakmai elképzeléseiről és hasznos tanácsokat adott kivitelezés alatt álló sportcsarnok felszereltségének kialakítása kapcsán.

 

„Takács Mihály főigazgató úr a véleményemet kérte ki olyan kérdésekben, melyek a fejlődést szolgálják. A Puskás Akadémia szeretne új szintre lépni, ezzel a törekvéssel maximálisan egyetértek, mert a fejlődés az egyik legfontosabb tényező egy ilyen intézmény életében, ez a magyar labdarúgás érdekeit is szolgálja. Az akadémia új sportcsarnokával kapcsolatban igyekeztem olyan ötleteket, elképzeléseket átadni, melyek a fiatal játékosok fejlődését szolgálják, de szóba került a szövetség és az akadémia együttműködése is. Jó út, amin a Puskás Akadémia jár, kiváló elképzelések születnek meg, melyek a fiatal labdarúgók fejlődését szolgálják, egyértelmű, hogy ez a jövő útja!” - nyilatkozta Bernd Storck a megbeszélést követően.

 

 

Takács Mihály főigazgató szerint egy nagyobb fejlesztéssel kapcsolatban mindenképpen fontosnak tartja a szövetségi kapitány meglátásainak megismerését.

 

„Új projektek fognak előtérbe kerülni akadémiánkon, ilyen az új csarnok építése. Elitakadémia lévén a magyar szövetségi kapitányt illik megkérdezni az ő meglátásaival, szakmai érveivel kapcsolatban és összhangba hozni a tudását a mienkkel. Ez a minimum, amit megtehetünk annak érdekében, hogy tudjuk, a szakmai fejlődésünket milyen irányba kell vinni. Hasznos és eredményes beszélgetésen vagyunk túl, ez egyértelmű.” - mondta el Takács Mihály főigazgató.

 

Kapitányi szemmel | Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

Legfrissebb híreink