Storck: A közönségünk lesz a csapat tizenkettedik embere

Budapest – A szövetségi kapitány szerint felkészültünk az előttünk álló feladatra.

Forrás: mlsz.hu

A szövetségi kapitány a Svájc elleni, pénteki vb-selejtezőt megelőző hivatalos sajtótájékoztatón elmondta: javulást vár csapatától, amelynek óriási segítséget adhat a közönség segítsége.

 

- Nagyon várjuk az első hazai mérkőzést, hogy az Európa-bajnokság után ismét a saját szurkolóink előtt léphessünk pályára- mondta Bernd Storck az esti edzést követő sajtótájékoztatón. - A közönségünk lesz a csapat tizenkettedik embere, nagy szükségünk is lesz rá, mert kiváló rivális ellen játszunk. Felkészültünk a találkozóra, mindenki egészséges, és jó formában várja a mérkőzést. Az Eb megmutatta, milyen remek ellenfél vár ránk, a svájci csapat kerete nagyon erős, ha van is néhány hiányzó a vendégeknél, bőven tudják pótolni őket mindegyik poszton. Nem adjuk fel a játékunkat, és az előre való játékot, de nagyon fontos, hogy tovább fejlődjünk, mert hosszú út vezet Oroszországba, és csak úgy van esélyünk a sikerre, ha meccsről meccsre javul a teljesítményünk.

 

Bernd Storck kérdésre válaszolva elmondta: bár Priskin Tamás és Böde Dániel személyében két támadó kiesett a csapatból, szerencsére bő a keret ezen a poszton, ezért gond nélkül tudjuk pótolni mindkét hiányzó csatárt.

Legfrissebb híreink