Stöger elmondta, hogy mi a minimum, Husztiéknak extrát kell nyújtaniuk - nyilatkozatok

Janeiro nagyon alapos, Costantino tisztelete.

Forrás: dvsc.hu

Szombaton három meccset rendeznek az NB I-ben, a sort a Kisvárda és a Mezőkövesd összecsapása nyitja, majd a Fradi a Lokit fogadja, végül a MOL Fehérvár FC-MTK zárja a sort. Cikkünkben összegyűjtöttük a főszereplők meccs előtti nyilatkozatait.

16.00 Kisvárda-Mezőkövesd

Joao Janeiro (Kisvárda): „A Mezőkövesd olyan csapat, amely saját elvekkel és játékmodellel rendelkezik. A csapat egy része már jó ideje együtt játszik, és több új játékost hoztak a keretükbe, akik más-más tulajdonsággal rendelkeznek. Teljesen és alaposan fel kell készülnünk a mérkőzésre, és tudnunk kell, hogy mit miért teszünk a mérkőzés során.”

18.15 Ferencváros-DVSC

Peter Stöger (Ferencváros): ,,Fontos mérkőzés vár ránk, hiszen pontokat kell gyűjtenünk, tudjuk, hogy a bajnoki szereplésünk határozza meg azt, hogy a következő idényben lesz-e lehetőségünk újra a Bajnokok Ligája csoportköréért küzdenünk. Az a minimum, hogy vendéglátóként győzelemmel háláljuk meg szurkolótáborunk elképesztő támogatását. Bízom benne, hogy egy élvezetes meccset fogunk játszani, és három ponttal gazdagodunk."

Huszti Szavolcs (DVSC): ,,Extra teljesítmény kell a Ferencváros otthonában annak érdekében, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Tudjuk, hogy egy jó csapatról van szó, amely kiemelkedik a magyar mezőnyből. Nem hiába van ott az Európa-liga főtábláján, és csak egy hajszálon múlt, hogy BL-csoportkörös legyen. Várjuk a találkozót, ilyen meccseken tudjuk lemérni, hol is tartunk igazából. Elégedett a három ponttal lennék, hisz mindig nyerni szeretnénk. Fontos, hogy rendben legyen a csapat hozzáállása, nem úgy, mint a ZTE ellen, mert ha ezúttal is úgy futunk ki a gyepre, akkor biztos, hogy semmi keresnivalónk az NB I-ben."

20.30 MOL Fehérvár FC-MTK

Szabó Levente (a MOL Fehérvár FC támadója): ,,Természetesen sokkal jobb a hangulat az öltözőben azután, hogy megszereztük első győzelmünket az új szezonban, a célunk pedig az, hogy az MTK elleni bajnokit is eredményesen zárjuk. Ellenfelünk több rendszerben is képes játszani, az új vezetőedzővel láthatóan bővültek a variációs lehetőségeik. Mindig jó játékot játszott az MTK, és többször is megnehezítették a dolgunkat, egyáltalán nem számítok egyszerű mérkőzésre. A legjobb tudásunk szerint készülünk egész héten, bízom benne, hogy a befektetett munka meghozza az eredményét, vagyis itthon tartjuk a három pontot."

Giovanni Costantino (MTK): ,,A Fehérvár remek csapat, talán a második legjobb a bajnokságban a Fradi után. Volt néhány problémájuk tavaly, de Szabics Imre érkezésével stabilabbak lettek, bejutottak a kupadöntőbe, tehát az egyik legjobb együttesről van szó. Nagyon nehéz meccs lesz, de igyekszünk a saját játékunkat játszani és jól védekezni. Tiszteljük az ellenfelet, de győzni megyünk Fehérvárra."

Legfrissebb híreink