Stadler József egy hete kómában van, a pap feladta neki az utolsó kenetet

Akasztó – A könyve dedikálásán lett rosszul.

Forrás: Lokál

Nincsenek jó hírek a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán agyvérzéssel fekvő Stadler József állapotáról. Pár napja papot hívtak hozzá, aki feladta neki az utolsó kenetet – írta a Lokál.

A kórház orvosai egyelőre tanácstalanok, nem tudják, mikor tér magához híres betegük, de az állapotával kapcsolatban amúgy is teljes a hírzár. Eközben Akasztón sokan imádkoznak Stadler József felépüléséért.

– Úgy tudom, Jóskánál bent volt a pap, feladta neki az utolsó kenetet. De ez nem azt jelenti, hogy az intenzívről a temetőbe visz az útja – reménykedett a juhász legjobb barátja, György. – Jóska már számtalan nehéz helyzetből kilábalt, most is így lesz. Amikor a börtönben végstádiumos rákos volt, csak azért engedték ki, hogy megváltsa a sírhelyét, utána pedig gyorsan felépült.

Mint azt a Lokál megírta, Stadler József egy hete került kórházba, amikor a solti Kurta Kocsmában a saját könyvét árulta, majd elájult. Csak egy percre tért magához, de amikor a mentőbe emelték, kómába esett, és azóta sem tért magához. Gyerekei közül a katonaként a déli határnál szolgáló Milán nem tudta meglátogatni, de másik fia, Zoltán és Marietta másnap besietett hozzá. Az orvosok akkor annyit közöltek velük, hogy stabilizálták édesapjuk állapotát.

Kubatov először nyilatkozott a Fradi-balhéról - NB1.hu

Kubatov a Fradi-balhéról

Legfrissebb híreink